به گزارش ایسنا و به نقل از فیز، گروهی از رهبر به رهبری پروفسور نیکولای کوهنرت (Nikolai Kuhnert) از دانشگاه جاکوبز آلمان، به طور تجربی در آزمایشگاه نشان دهنده ترکیب شیمیایی «۵-کافئوایلکینیک اسید» (۵-caffeoylquinic) با نام تجاری اسید کلروژنیک (chlorogenic acid) که در قهوه یافت میشود، از برقراری ارتباط بین سارسکوو-2 ویروس و دریافت ACE-2 که محل اتصال بر روی سلول انسانی است، جلوگیری میکند.
یک فنجان قهوه معمولی در محیط آزمایشگاهی که دقیقاً 200 میلیلیتر لیوان آن حدود 100 میلیلیتر گرم اسید کلروژنیک است. آزمایشها نشان داد که اسید کلروژنیک در این مورد به اندازهای بالاست که از چسبیدن سنبله به گیرنده ACE-2 جلوگیری میکند و در نتیجه پروسه انجام دادن به بیماری را نیز میکند. برای اثبات این روند در عمل نیز انجام می شود، تحقیقات بیشتر مورد نیاز است.
این شیمیدان افزود: بسیاری از مردم قهوه مینوشند و قهوه فواید نیز میتوانند به خوبی اثبات شوند. به عنوان مثال، افرادی که به طور منظم قهوه مینوشند، از نوع دوم رنج میبرند.
انتهای پیام