دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری سال 1397 در گرایش تکنولوژی پرتوشناسی و در رشته گروه علوم تجربی | 1biti

یکی از رشته های موجود در دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری، رشته تکنولوژی پرتوشناسی (رادیولوژی)است. رشته تکنولوژی پرتوشناسی یا همان رادیولوژی، نحوه تصویربرداری از اعضای مختلف بدن را برای تشخیص پزشکی آموزش می دهد. گرایش های رشته تکنولوژی پرتوشناسی (رادیولوژی) در دفترچه انتخاب رشته کنکور درج شده و مانند سایر رشته ها از بازارکار مناسبی برخوردار است. این رشته به مجله خبری 1 بیتی دلیل نیازا بیمارستان های دولتی و خصوصی دارای فرصت های شغلی خوبی در اکثر نقاط کشور است. فارغ التحصیلان رشته تکنولوژی پرتوشناسی می توانند در مراکز تصویربرداری مانند ایزوتوپ، رادیولوژی، MRI، سی تی اسکن مشغول به کار شوند. عده ای از رادیولوژیست های می توانند به عنوان بازرسین کار با اشعه ایکس در دانشگاه های علوم پزشکی و سازمان های انرژی اتمی به فعالیت بپردازند.

  • با توجه به شهری که در آن زندگی می‌کنید، دانشگاه محل تحصیل، و مقطع تحصیلی شما متغیر خواهد بود.
  • ✔️ رشته تکنولوژی پرتوشناسی یا همان رادیولوژی، نحوه تصویربرداری از اعضای مختلف بدن را برای تشخیص پزشکی آموزش می دهد.
  • دانشگاه هاروارد دارای یکی از قوی‌ترین دانشکده‌های رشته‌های علوم پزشکی در دنیا است.

این دانشگاه برنامه‌های تفریحی و امکانات تسهیلاتی مناسبی برای دانشجویان خود فراهم می‌کند. کارشناسان سامانه مشاوره هیوا آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص رشته تکنولوژی پرتوشناسی (رادیولوژی)را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی هیوا می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید. با گسترش علم تکنولوژی پرتوشناسی انسان توانست به اعماق بدن راه پیدا کند و اجزای آن را ببیند و بررسی کنند. علم تکنولوژی پرتوشناسی در سالهای گذشته به سرعت پیشرفت کرده و به پزشکان امکان تشخیص بیماری ها و اجزای درون بدن را داده است برای اینکه بتوان از این استفاده کرد نیاز به تخصص در این زمینه وجود دارد که باید در رشته تکنولوژی پرتوشناسی آموزش ها به افراد متخصص داده شود.

بخوان  واکنش نماینده مجلس به اختلالهای اینترنت: وزارت ارتباطات در اجرای تکالیفش ناتوان است 1 بیتی

انتخاب رشته کارشناسی ارشد 99 – مشاوره انتخاب رشته ارشد 99

دانشجویان دانشکده‌ی پزشکی پرلمن دانشگاه پنسیلوانیا می‌توانند، دوره‌های تحصیلی تکمیلی مانند دوره‌های کارشناسی ارشد و دوره‌های دکترا و دوره‌های پست دکترا را در این دانشگاه بگذرانند. این دانشگاه علاوه بر ارائه‌ی تخصص و دانش لازم، دوره‌های عملی پزشکی را برای امکان کسب تجربه‌ی ‌بیشتر برای دانشجویان خود فراهم می‌کند. گفتنی است که اگر مسئول تکنولوژی رادیولوژی، آموزش لازم را ندیده باشد علاوه بر اینکه پرتو گیری بیمار را بالا می برد و به او آسیب می رساند، تصاویر مناسبی نیز از اعضای بدن تهیه نمی کند. در نتیجه، دکتر رادیولوژیست نمی تواند تفسیر مناسبی از تصاویر داشته و از روی آن ها تشخیص پزشکی دهد. افرادی که در رشته تکنولوژی پرتوشناسی مشغول تحصیل می شوند باید از طریق کنکور سراسری وارد این رشته شوند.

توانایی های موردنیاز برای ورود به رشته رادیولوژی

برای ادامه تحصیل در دانشگاه‌های کانادا به ارائه مدرک معتبر زبان انگلیسی و ویزای دانشجویی نیاز خواهید داشت. هزینه‌ی تحصیل رشته‌ی رادیولوژی در دانشگاه‌های کانادا در مقطع کارشناسی می‌تواند از حدود پانزده هزار دلار شروع شود. مبلغ تخمینی تحصیل در رشته‌ی رادیولوژی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا ۱۸۰۰ دلار کانادا است.

علمی ( مروری بر گذشته )

اصولا در رشته‌ی رادیولوژی باعث نمی‌شود که شما با داشتن مدرک کارشناسی ارشد موقعیت شغلی بیشتری نسبت به کارشناس این رشته داشته باشید و به دست آوردن شغل در این رشته فقط منوط به دانش کارشناس است که چه قدر محقق، بامهارت و باتجربه باشد. پس برای موفقیت نیازمند دانش واقعی در این رشته و کسب تجربه از طریق کار کردن هستید نه به دست آوردن مدارک عالی بیشتر. با این حال تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد محاسنی هم دارد که یکی از آنها برای مثال کارکردن در حیطه‌ی پرتودرمانی (از بین بردن تومورهای سرطانی با پرتو) و پزشکی هسته‌ای می‌باشد. همینطور شما با به دست آوردن مدرک دکتری در این رشته می‌توانید هیئت علمی یک دانشگاه شوید. فراگیران طی دوره کارشناسی علاوه برآنکه جنبه های عمومی قانون مراقبت از بیماررافرا می گیرند باید قوانین مربوط به حفاظت در برابر اشعه را نیز فرابگیرند تا بتوانند در اتاق های رادیوگرافی با کمترین مقدار اشعه، تصویربرداری نمایند . به صورت کلی می‌توان گفت هزینه‌ی زندگی برلای یک نفر درکانادا حدود ۶۰۰ الی ۷۰۰ دلار کانادا است.

بخوان  تکنولوژی پرتوشناسی | 1biti

http://118amoozesh.ir