شرکت Shiftall میگوید عرضه این دستگاه از ماه نوامبر یا دسامبر آغاز خواهد شد و قیمت آن حدود ۱۳۹ دلار است.
میکروفنی که با آن می توان بیصدا صحبت کرد!
ایده این است که بتوان از Mutalk برای برگزاری جلسات صوتی، گرفتن تماسهای تلفنی یا چت صوتی در مکانهای عمومی و بدون اینکه برای افراد حاضر در یک مکان مثلا در یک کافه مزاحمت ایجاد شود یا اسرار تجاری یک شرکت در مترو یا اتوبوس فاش شود، استفاده کرد.
این دستگاه از طریق یک درگاه USB-C شارژ میشود و ظاهراً میتواند تا هشت ساعت باتری نگه دارد.
این دستگاه بر اساس اصولی به نام “تشدیدگر هلمهولتز” که برای اولین بار بیش از ۱۶۰ سال پیش توصیف شد، کار میکند. این بدان معناست که این دستگاه با یک محفظه فشار هوا در حفره داخلی طراحی شده است که از خروج فرکانسهای صدا از حفره هوایی جلوگیری میکند.
دستگاه Mutalk یک دستگاه بلوتوثی است که کاربرانی را که با وجود آن روی دهانشان صحبت میکنند، بیصدا میکند.
در واقع، Mutalk صدای گفتار کاربر را تا منفی ۲۰ دسیبل یا تا منفی ۳۰ دسیبل برای صداهای بلندتر، آهسته یا اصطلاحا مانند یک صدا خفهکن، خفه میکند. طبق گفته شرکت سازنده، حتی افرادی که دقیقاً در کنار کاربر نشستهاند نیز نمیتوانند آنچه را که کاربر میگوید، بشنوند.
Mutalk که توسط شرکتی موسوم به Shiftall توسعه داده شده است، کمی شبیه به یک هدست واقعیت مجازی است، با این تفاوت که به جای چشمها، روی دهان قرار میگیرد.
این دستگاه به چند روش کار میکند. اگر قرار است زیاد صحبت کنید، میتوانید آن را به شکل بدون نیاز به استفاده از دست درآورید و آن را با نوار مخصوی که دارد، به پشت سر خود ببندید. اما اگر فقط گاهی با آن صحبت میکنید، میتوانید در وقت نیاز، آن را جلوی دهان خود نگه دارید و در صورت عدم نیاز آن را روی میز بگذارید.
کارشناسان همچنین در مورد اینکه این دستگاه چقدر خوب عمل میکند، تردید دارند. شرکت سازنده ویدیویی منتشر کرده است که نشان میدهد Mutalk از نویز پسزمینه برای کسانی که در میان یک تماس هستند، جلوگیری میکند، اما هنوز هیچ نمایش زندهای از آنچه آن طرف خط شنیده میشود، وجود ندارد.
Mutalk را میتوان از طریق بلوتوث یا جک ۳.۵ میلیمتری هدفون به گوشیهای دارای سیستم عامل iOS و اندروید و همچنین رایانهها و لپتاپهای دارای سیستم عامل ویندوز وصل کرد.
همچنین میتواند به جلوگیری از رسیدن سر و صدای پسزمینه در مکانهای پر سر و صدا کمک کند، بنابراین افراد آن طرف خط فقط صدای شما را میشنوند و صدای اذیت کننده محیطی که در آن هستید، به آنها نمیرسد.
همه ما از صدای کسانی که با صدای بلند در یک مکان عمومی صحبت میکنند، اذیت شدهایم. اکنون یک شرکت فناوری ژاپنی از راهحلی خلاقانه و البته تا حدودی عجیب و غریب رونمایی کرده است.