تصاویر زمینی که این نما را تشکیل میدهند، در پنجم و ششم دسامبر با سیستم موسوم به «مجموعه رادیومتر تصویربرداری مادون قرمز مرئی»(VIIRS) روی ماهوارههای گرفتهشدهاند که در ۱۰ نوامبر از «پایگاه نیروی هوایی وندنبرگ» (VBG) پرتاب شد. سیستم VIIRS، تصاویر را در هر دو نور مریم و مادون قرمز جمع آوری میکند و به تحقیقات امکان میدهد تا سطح زمین را ببینند.
سومین ماهواره JPSS قرار است در سال ۲۰۲۷ پرتاب شود و چهارمین ماهواره هنوز تاریخ مشخصی برای پرتاب ندارد.
یک ماهواره رصد زمین در اولین صفحه کاملی که از سیاره ما ثبت کرده است، جزئیات دقیق را از آن نشان میدهد.
ماهوارهها قطب به قطب میچرخند و کل سطح زمین را دو بار در روز مشاهده میکنند. همه آنها حامل یک سیستم VIIRS هستند.
سیستم VIIRS، اطلاعات حیاتی را در مورد اقیانوسها، جو و خشکی در اختیار قرار میدهد. این میتواند تفاوتهای سیستم رنگ آبی را تشخیص دهد و به دانشمندان بگوید فیتوپلانکتونها در کجا هستند یا شکوفههای جلبکی خطرناک در امتداد سواحل محل سکونت انسان شکل گرفتهاند. دادههای جوی این سیستم میتوانند به بررسی در پیشبینی و نظارت بر حرکت طوفان کمک کنند.
NOAA-21، دومین ماهواره عملیاتی از مجموعه موسوم به «سیستم ماهوارهای مشترک قطبی»(JPSS) است که تصاویر جهانی قطب به قطب را میدهد. ماهواره «NOAA-۲۰» متعلق به این مجموعه، در نوامبر ۲۰۱۷ پرتاب شد. پیش از آن، ماهواره «Suomi-NPP» متعلق به «اداره ملی اقیانوسی و جوی آمریکا» (NOAA) و ناسا در سال ۲۰۱۱ پرتاب و طرحی را برای سیستم ماهوارههای مشترک قطبی ارائه کرد.
به گزارش ایسنا و به نقل از اسپیس، در جدیدترین تصویر جهانی از زمین میتوان دریاهای فیروزهای رنگ در اطراف کوبا، آتشسوزی زمینهای کشاورزی در شمال هند و بقیه سیاره را دید. این تصاویر در اولین نمای کامل ثبتشده توسط ماهواره رصد زمین موسوم به «NOAA-21» دیده میشوند.