هوش مصنوعی دانلود مقالات ISI هوش مصنوعی 1940 مقاله انگلیسی + ترجمه فارسی | 1biti

این سیستم می‌تواند اطلاعات و داده‌ها را پردازش کند و منبع الهام اصلی این سیستم، سیستم عصبی انسان است. باوجود نگرانی‌های متعددی که ازسوی برخی کارشناسان پیرامون هوش مصنوعی مطرح می‌شود، بسیاری از محققان آن را مضحک می‌دانند. درواقع ازنظر آن‌ها هنوز فاصله‌ی زیادی با انفجار هوش مصنوعی و پیش افتادن آن از عقل انسانی داریم. کریس بیشاپ، مدیر واحد تحقیقات مایکروسافت در کمبریج انگلستان اعتقاد دارد هوش مصنوعی محدود کنونی، فاصله‌ی زیادی با هوش عمومی مصنوعی دارد. ازنظر او نگرانی‌های «مضحک» که آینده‌ای شبیه به فیلم ترمیناتور را ترسیم می‌کنند، هنوز دهه‌ها با واقعیت فاصله دارند.

  • او تمام هجاها و لغات را، همان گونه که شخص دوم، بیان می‌کند تلفظ کند و به دنبال او، این کلمات را تکرار نماید.
  • مقاله تورینگ با عنوان «محاسبات ماشینی و هوش» در سال ۱۹۵۰، و پس از آن آزمایش تورینگ، هدف اساسی و چشم‌انداز این حوزه را تعیین کردند.
  • یکی از مباحثی که بر سر سوپر هوش مصنوعی است، موضوع تهدید نابودی انسان‌ها است!
  • پیشرفت کارکرد هوش مصنوعی ChatGPT در تمامی حوزه‌ها، به نوعی منجر به ایجاد نگرانی‌هایی در خصوص حذف بسیاری از مشاغل از جمله برنامه‌نویسان و نویسندگان در آینده شده است.

به بیان ساده تر، هدف اساسی هوش مصنوعی طراحی فناوری است که سیستم‌ های کامپیوتری را قادر می ‌سازد تا هوشمندانه و در عین حال مستقل کار کنند. هوش مصنوعی از فناوری ‌های متعددی استفاده می‌ کند که ماشین ‌ها را برای حس کردن، درک، برنامه‌ ریزی، عمل و یادگیری با سطح هوشی مشابه انسان تجهیز می ‌کند. اساسا سیستم‌ های هوش مصنوعی محیط‌ های مختلف را درک می‌ کنند، اشیا را تشخیص می ‌دهند، در تصمیم‌ گیری کمک می‌ کنند، مشکلات پیچیده را حل می ‌کنند، از تجربیات گذشته درس می ‌گیرند و الگو ها را تقلید می ‌کنند. این توانایی ‌ها برای انجام کار هایی مثل رانندگی ماشین یا تشخیص چهره برای باز کردن قفل صفحه ‌نمایش دستگاه با هم ترکیب می ‌شوند. یادگیری ماشینی «عمیق» می‌تواند از مجموعه داده‌های برچسب‌گذاری‌شده، که به عنوان یادگیری نظارت‌شده نیز شناخته می‌شود، برای اطلاع از الگوریتم خود استفاده کند. می‌تواند داده‌های بدون ساختار را به شکل خام (مثلاً متن، تصاویر) وارد کند.

بخوان  تکنولوژی پیشرفته چه تاثیری بر روابط میان انسانها دارد؟ 1 بیتی

گوگل آنالیتیکس چیست و چه کاربردی دارد؟

متخصصان انسانی سلسله مراتب ویژگی‌ها را برای درک تفاوت‌های بین ورودی‌های داده تعیین می‌کنند، که معمولاً برای یادگیری به داده‌های ساختاریافته بیشتری نیاز دارند. رباتیک شاخه‌ای از مجله خبری 1 بیتی است که از مهندسی برق، مهندسی مکانیک و علوم کامپیوتر برای طراحی، ساخت و کاربرد ربات‌ها تشکیل شده است. ربات‌ها ماشین‌های قابل‌برنامه‌ریزی‌ای هستند که معمولاً قادرند مجموعه‌ای از وظایف را به‌صورت خودکار یا نیمه‌خودکار انجام دهند. آنها قابل‌برنامه‌ریزی‌اند و از طریق حسگرها و محرک‌ها با دنیای فیزیکی در ارتباط هستند.

شناسایی تقلب و کلاه برداری

تئوری تسلر در تعریف هوش مصنوعی می‌گوید هر دستاوردی که تاکنون انجام نشده باشد، هوش مصنوعی نام می‌گیرد. درنتیجه امروزه انجام فعالیت‌هایی همچون تشخیص کاراکتر دیگر یک ماشین را هوشمند نمی‌کنند. در دنیای مدرن، وظایف پیچیده‌تری همچون تشخیص صحبت‌های انسان، رقابت در بازی‌های استراتژیک همچون شطرنج و گو و هدایت خودکار ماشین‌ها، هوشمندی واقعی را در کامپیوترها تعریف می‌کنند. هوش مصنوعی چیستبا شنیدن یا خواندن اصطلاح هوش مصنوعی، تصاویر و اصوات گوناگونی در ذهن ما شکل می‌گیرد. برخی صدای دستیارهای هوشمندی همچون سیری و کورتانا و الکسا را می‌شنویم و برخی دیگر، به‌یاد تصاویر وحشتناک و نگران‌کننده‌ی فیلم‌های علم‌تخیلی همچون ترمیناتور می‌افتیم. عاشقان جدی‌تر سینما هم به‌احتمال زیاد چهره‌ی معصوم کاراکتر دیوید در فیلم تحسین‌شده‌ی استیون اسپیلبرگ (A.I. Artificial Intelligence) را به‌یاد می‌آورند.

هوش مصنوعی با استفاده از شبکه‌های عصبی که دارای لایه‌های پنهان بسیاری هستند، داده‌های بیشتر و عمیق‌تری را تجزیه و تحلیل می‌کند. ساخت سیستم شناسایی تقلب با پنج لایه پنهان چند سال پیش تقریباً غیرممکن بود اما همه‌ی این‌ها با قدرت باورنکردنی رایانه و داده‌های بزرگ تغییر کرد. برخی از افراد در تعریف هوش مصنوعی، فراتر رفته و هوش مصنوعی را به عنوان هوش مصنوعی محدود «Narrow» و عمومی یا جنرال «General» دسته‌بندی کرده‌اند. بیشتر آنچه در زندگی روزمره خود تجربه می‌کنیم، هوش مصنوعی محدود است که از جمله آن‌ها می‌توان به برنامه‌های هواشناسی، نرم‌افزارها و اپلیکشن‌های دستیار مجازی و.. فناوری‌هایی مانند یادگیری ماشینی و پردازش زبان طبیعی همگی بخشی از چشم‌انداز هوش مصنوعی هستند.

بخوان  هوش مصنوعی چیست و چه کاربردهایی دارد؟ امیرحسین قربان حسینی برنامه نویس و مهندس هوش مصنوعی | 1biti

http://118amoozesh.ir