این ماشین توانایی استفاده از تاریخچه حرکات قبلی خود و حریف را نداشت و برای هر حرکت جدید باید تمامی استراتژی ها را بررسی و بهترین را انتخاب میکرد، به همین دلیل اگر از ماشین های انفعالی در بازه های بزرگ تر استفاده میکردند. یکی از مباحثی که بر سر سوپر هوش مصنوعی است، موضوع تهدید نابودی انسانها است! جان مک کارتی در دانشگاه استنفورد، آزمایشگاهی را راهاندازی کرد و کار خود را با کار کردن بر روی خودروهایی با قابلیت رانندگی خودکار شروع کرد. او در این آزمایشگاه در دهههای ۶۰ الی ۷۰ میلادی بر روی سیستمهایی کار کرد که مهارتهای شنیداری، بینایی، حرکتی و استدلال را از روی انسان تقلید کند و همین اتفاق باعث شد تا تحولات مهمی در هوش مصنوعی رخ دهد.
- با رشد فعالیت رایانهها، گوشیهای هوشمند و شبکههای اجتماعی کمتر کسب و کاری هنوز به شکلی سنتی به فعالیت خود ادامه میدهد.
- زمانی که هزینههای نصب، نگهداری و تعمیر سیستمهای هوش مصنوعی را در کنار یکدیگر قرار میدهیم، این تکنولوژی، پیشنهاد گران قیمتی محسوب میشود.
- علاوه بر تصحیح خودکار، برخی از ابزارهای نوشتاری نیز درجه خوانایی و سرقتهای علمی را کشف میکنند.
- و میتواند بهطور خودکار سلسله مراتب ویژگیهایی را تعیین کند که دستههای مختلف دادهها را از یکدیگر متمایز میکند.
تلاش اصلی در واقع، ایجاد و دستیابی به لایهها و ترازهای بالاتر از هوشمندی انتزاع را نشانه میرود تا آنجا که سرانجام، برنامههای رایانهای درست در همان سطحی کار خواهند کرد که خود انسانها رسیدهاند. آزمون تورینگ[۲۵] آزمونی است که توسط آلن تورینگ در سال ۱۹۵۰ در نوشتهای به نام «محاسبات ماشینی و هوشمندی» مطرح شد. در این آزمون شرایطی فراهم میشود که شخصی با ماشینی تعامل برقرار کند و پرسشهای کافی برای بررسی اقدامات هوشمندانهٔ ماشین، از آن بپرسد. چنانچه در پایان آزمایش نتواند تشخیص دهد که با انسان یا با ماشین در تعامل بودهاست، آزمون با موفقیت انجام شدهاست.
آینده هوش مصنوعی و تأثیر آن بر جهان
اگرچه هوش مصنوعی بهصورت کامل جایگزین اشتغال انسانی نمیشود، اما بههرحال طبیعت شغل و کار را تغییر میدهد. اکنون تنها سرعت و چگونگی تغییر و تحول در محیط کار بهخاطر اتوماسیون مطرح میشود. ازطرفی هوش مصنوعی توانایی جایگزینی بسیاری از تواناییهای انسانی را دارد. اندرو انجی، متخصص هوش مصنوعی میگوید انسانها امروزه فعالیتهای تکراری و سادهی زیادی را در محیطهای کاری انجام میدهند که هوش مصنوعی بهراحتی توانایی جایگزینی آنها را خواهد داشت. از جمله مثالی که میتوان از کاربرد هوش مصنوعی در سلامت به آن اشاره کرد، موضوع کنترل شیوع بیماری ویروس کرونا (COVID-19) است، هوش مصنوعی با توجه به شیوع بیماری کرونا نسبت به حوزههای دیگر پیشرو بوده است. مهمترین نکته در این حوزه بهبود آمار سلامت بیماران و در عین حال کم کردن هزینه هاست که هوش مصنوعی این دو را به بهترین شکل ممکن پیاده کرده است.
هوش مصنوعی برای تشخیص احساسات ‘روی اویغورها آزمایش شده’
در سالهای اخیر استفاده از هوش مصنوعی در صنعت حملونقل و گردشگری امری بسیار متداول شده است. از برنامهریزی برای سفر تا پیشنهاد هتلها و پروازها و نشاندادن بهترین مسیرها به مسافران. شرکتهای گردشگری از چتباتهای مجهز به هوش مصنوعی استفاده میکنند که میتوانند برای پاسخگویی بهتر، دقیقتر و سریعتر از انسان با مشتریان تعامل و نیاز آنها را برطرف کنند.
نگرانی در مورد این که الگوریتمها، جای رادیولوژیستها را بگیرند، بعضاً توسط رسانهها مطرح میشود؛ اما متخصصان، چنین دغدغهای ندارند. بیشتر رادیولوژیستها، مجله خبری 1 بیتی را تهدید تلقی نمیکنند؛ بلکه معتقدند که این تکنولوژی میتواند برای حوزه رادیولوژی مفید باشد. الگوریتمها میتوانند فعالیتهای تکراری و وقت گیر را کنترل کنند و در نتیجه، باعث کاهش حجم کار روزمره رادیولوژیستها شوند. در این مدل، با کمک هوش مصنوعی امکان ذخیره اطلاعات و تصمیمگیری بر اساس دادههای قبلی وجود دارد.
http://118amoozesh.ir