هوش مصنوعی چیست؟ کاربرد+مزایا+معایب+نمونه های هوش مصنوعی – آکادمی همراه اول | 1biti

در دو اصل اول اشاره به فرایندهای تفکر و استدلال دارد و دو اصل دوم به رفتار و برخورد اشاره می‌کند. سامانه‌هایی که منطقی عمل می‌کنند، دارای محاسباتی می‌باشند، در اصل در این سامانه‌ها به طراحی عامل‌های هوشمند پرداخته می‌شود که میتوان رفتار هوشمندانه به کار رفته در سامانه‌های هواپیمایی را از این نوع دانست. در زبان‌های زندهٔ دنیا نیز ممکن است کلمات و عباراتی که بیان می‌شوند با مفهومی که نهفته دارند کاملاً متفاوت باشد. به کمک آن می‌توانید انواع اشکال دوبعدی، هیستوگرام، نمودار و غیره طراحی کنید. بعد از اینکه اطلاعات متنوع خود را تحلیل کردید، برای خوانایی و فهم بیشتر، می‌توانید از نمودارها استفاده کنید.

  • به بیان ساده تر، هدف اساسی هوش مصنوعی طراحی فناوری است که سیستم‌ های کامپیوتری را قادر می ‌سازد تا هوشمندانه و در عین حال مستقل کار کنند.
  • در ادامه ابتدا به بررسی‌ مفاهیم کاربردی در حوزهٔ هوش مصنوعی پرداخته سپس به روندها و اهداف این علم اشاره خواهیم نمود و در پایان برخی از کاربردهای روزمرهٔ هوش مصنوعی را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
  • به سختی می‌توان در مورد آینده این فناوری شگفت‌انگیز اظهار نظر کرد، اما با توجه به قابلیت‌های متعدد آن، هوش مصنوعی به شکل گسترد‌ه‌ای در زندگی شخصی و کاری افراد مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
  • اخبار مربوط به دنیای هوش مصنوعی بازگوی این ماجراست که رشد این حوزه با سرعت زیادی و بعضاً تصاعدی در حال انجام است و گذر زمان بخش‌های زیادی از زندگی فردی و اجتماعی ما را در برمی‌گیرد.
  • جان مک کارتی در دانشگاه استنفورد، آزمایشگاهی را راه‌اندازی کرد و کار خود را با کار کردن بر روی خودروهایی با قابلیت رانندگی خودکار شروع کرد.
بخوان  اسفنج بهتر است یا فوم سرد؟ کدام یک دوام بیشتری دارد؟ راهنمای خرید نهایی

چند بار بخاطر اطلاعات جزیی اومدم سراغ مقاله ات و امروز تصمیم گرفتم که ازش جزوه برداری کنم.

دانشنامه آزاد فارسی

ازطرفی منطقی که از ریاضیات نشأت گرفته باشد، بیشتر به آلان تورینگ و نظریه‌ی پردازش او باز می‌گردد. تورینگ در نظریه‌ی پردازش می‌گوید که هر ماشینی با ترکیب علامت‌های ریاضی و اعداد صفر و یک، توانایی شبیه‌سازی هر عملکرد ممکن را در استنتاج ریاضی دارد. برای ساخت دنیایی هوشمندتر و به‌روزتر، با انگشتانم میلیون‌ها خط کد زدم و برنامه‌نویسی کردم و این راه همچنان ادامه داره… دستگاهی هوشمند است که انسان در زمان برقراری ارتباط با آن احساس نکند که در حال صحبت با یک ماشین است. با شنیدن اسم هوش مصنوعی در ذهن ما تصورات عجیب و غریبی و بعضاً خطرناکی شکل می‌گیرد، تصوراتی مثل دستیار صوتی سیری و الکسا، ربات‌های مهاجم و جنگنده در فیلم ترمیناتور، دنیاهای مجازی مثل متاورس، پایان بشریت، علم رباتیک و غیره. اما سوال‌های مهم‌تری شکل می‌گیرد، سوال‌هایی از جنس سردرگمی و ترس ولی در عین حال هیجان‌انگیز است.

معروف‌ترین کتابخانه‌های پایتون برای هوش مصنوعی

امکان‌پذیر بودن هوشمندی ماشین سوالی بود که در ذهن محققان علوم کامپیوتر شکل گرفته بود. برای مثال زمانی که در شبکه‌های اجتماعی مثل اینستاگرام گشت‌وگذار می‌کنیم، مجله خبری 1 بیتی این کمپانی در حال رصد کردن ماست تا ما را بطور کامل بشناسد و محتوای مناسب‌تری را برای ما ارسال کند. یا زمانی که وارد سایت‌های فروشگاهی می‌شویم، هوش مصنوعی تمام تلاش خود را می‌کند تا محصولی را در اختیار ما قرار دهد که شانس بالاتری برای خرید داشته باشد. از زبان‌های برنامه‌نویسی هوش مصنوعی می‌توان به لیسپ، پرولوگ، کلیپس و ویپی اکسپرت اشاره کرد. زبان جاوا از این جهت که کدنویسی الگوریتم‌ها را آسان می‌کند نیز از اهمیت خاصی برخوردار است زیرا برنامه‌های هوش مصنوعی اغلب الگوریتم‌های فراوان و متعددی را شامل می‌شوند. همچنین مقیاس‌پذیری این زبان نیز از جمله مزیت‌های آن برای استفاده در هوش مصنوعی به حساب می‌آید که برای شروع یادگیری این زبان، می‌توانید به دورهٔ رایگانآموزش جاوا در سکان آکادمی مراجعه نمایید.

بخوان  فناوری ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد | 1biti

آینده‌ی هوش مصنوعی:

در این شیوه ماشین‌ها مانند یک کودک تازه‌متولدشده زبان را فرامی‌گیرند و در مرحله بعد از آن برای ایجاد ارتباط استفاده می‌کنند. حتماً شما هم این تکنولوژی را در دستیارهای صوتی مثل Siri و Google Assistant دیده‌اید. در ماشین‌های ترجمه انگلیسی مثل گوگل ترنسلیت، سرویس زیرنویس خودکار یوتیوب و سرویس تصحیح گرامر Gmail هم از این فناوری استفاده شده است. اولین محققان هوش مصنوعی الگوریتم‌هایی را توسعه دادند که از شیوه استدلال گام‌به‌گام که انسان‌ها هنگام حل معماها یا استنباط منطقی از آن استفاده می‌کنند، تقلید می‌کرد. استدلال در هوش مصنوعی به ماشین‌ها کمک می‌کند تا منطقی فکر کنند و عملکردهایی مانند انسان را انجام دهند. اصلی‌ترین هدف هوش مصنوعی، توسعه ماشین‌های هوشمندی است که می‌توانند به‌تنهایی یاد بگیرند.

http://118amoozesh.ir