هوش مصنوعی BBC News فارسی | 1biti

این شبکه‌ها همچنین از فناوری تشخیص چهره برای برچسب‌گذاری خودکار عکس افراد و از فیلترهای هوشمند برای دادن پاسخ سریع به پیغام‌ها استفاده می‌کنند. مجله خبری 1 بیتی در جوامع امروزی کاربردهای گوناگونی دارد و در دنیای امروز امری ضروری است. موجودات هوشمند باید قادر به تعیین اهداف و دستیابی به آنها باشند تا بتوانند آینده را ترسیم کنند.

  • این کتابخانه شامل الگوریتم‌هایی مربوط به شبکه‌های عصبی و یادگیری تقویتی است.
  • دستگاه‌های هوشمندی هستند که به عنوان هوش مصنوعی از آنان می‌توان استفاده کرد.
  • مثال بارز این امر شبکه‌های اجتماعی همچون اینستاگرام می‌باشند که با کمک الگوریتم‌های آن بعد از شناسایی رفتار کاربر،‌ مطالبی که به تفکرات او نزدیک‌تر است را پیشنهاد می‌دهند.
  • در تعریفی هوش مصنوعی به زبان ساده مجموعه‌ای از فناوری‌ها و تکنولوژی‌های به‌روز در جهت تحقق اهدافی تعیین شده است.

در این شاخه داده‌ها به سرعت تولید می‌شوند و همچنین تنوع بالایی نیز دارند. در حالی که فیلم‌ها و رمان‌های علمی تخیلی هالیوود هوش مصنوعی را به عنوان ربات‌هایی شبیه به انسان نشان می‌دهند که دنیا را تصرف می‌کنند، اما تکامل فعلی فناوری‌های هوش مصنوعی چندان ترسناک نیست، یا کاملاً هوشمندانه نیست. در عوض، هوش مصنوعی تکامل یافته است تا مزایای خاص بسیاری را در هر صنعت ایجاد کند. آمده است که این علم شاخه‌ای از علم کامپیوتر است که به تولید ماشین‌هایی می‌پردازد که می‌توانند مانند انسان فکر کنند و وظایفی را انجام دهند. اصلاح و بازنمایی اطلاعات نامطمئن توسط شاخه‌ی منطق فازی از هوش مصنوعی پوشش داده می‌شود.

بازی و سرگرمی:

حساب لامبدا خود در سال 1936 توسط منطق كرچل آلونزو پرینستون اختراع شد در حالی كه وی در حال تحقیق در مورد مسئله انتزاعی یا مسئله تصمیم‌گیری برای منطق محمول بود. در طی پردازش نظریه هوش مصنوعی، متخصصان ساخت این نظریه نیوول، سایمون و شاو زبان پردازش اطلاعات خود را بهIPL توسعه دادند. Information Processing Language به اختصار زبان برنامه‌نویسی هوش مصنوعی است. یادگیری عمیق یکی دیگر از شاخه‌های هوش مصنوعی است که روش کار آن مانند شبکه عصبی مصنوعی می‌باشد. شاید شما امروزه شاهد خودروهایی باشید که بدون سرنشین حرکت می‌کنند این خودروها با استفاده از همین روش یادگیری عمیق به وجود می‌آیند.

بخوان  8 نکته با تکنولوژی

مطالب تولید شده توسط کاربران

این کتابخانه پروژه آقای Yangqing Jia در دانشگاه Berkeley بوده و در حال حاضر تحت لایسنس BSD در اختیار عموم قرار گرفته است. برای اینکه قدرت Caffe را درک کنید باید بگوییم که این کتابخانه می‌تواند با جا‌به‌جا شدن بین CPU و کارت گرافیک، روزانه بیشتر از 60 میلیون تصویر را پردازش کند. این کتابخانه الگوریتم‌های اصلی و پایه این حوزه را به خوبی پردازش می‌کند. مواردی مثل رگرسیون خطی و لاجستیک، خوشه‌بندی، طبقه‌بندی و غیره توسط Scikit-learn به خوبی شناسایی می‌شوند. ربات‌ها هنوز هم با چیزهایی که در فیلم‌های سینمایی می‌بینیم فرق زیادی دارند، اما روند صعودی و رو به رشدی را طی می‌کنند و در بخش‌های حساس و مهم حضور پیدا کرده‌اند.

امکان کار کردن به صورت مداوم

برنامه نویسی الگوریتم ژنتیک توسط گروه جان کوزا توسعه داده شده است، از برنامه نویسی الگوریتم ژنتیک برای طراحی و حل مسئله برنامه‌های جمعیتی، الگوشناسی، روباتیک، کنترل جمعیت، بهینه‌سازی، تئوری بازی‌ها و غیره میتوان استفاده کرد. سامانه های خبره از منطق if-then برای حل مسائل و مشکلات پیچیده پیروی می‌کنند و همین موضوع باعث شده است تا از شیوه‌های رایج و مطرح برنامه نویسی استفاده نکنند. تکنولوژی سامانه های خبره در کارهایی همچون بررسی وام‌های بانکی، پردازش سیستم‌های پزشکی، مدیریت و کنترل اطلاعات، کشف و شناسایی ویروس‌ها و غیره کاربرد دارند.

http://118amoozesh.ir