تولید راحت‌تر آزمایشگاهی با فناوری چاپ ۳ بعدی

به گزارش ایسنا و به نقل از اس افگوشت‌های پرورش‌یافته در آزمایشگاه، جایگزین‌کننده‌ها و سازگار با محیط‌زیست برای گوشت‌های واقعی هستند، اما هزینه‌های بالای تولید آنها مانع از آن می‌شوند. با این، تحقیقات کنونی کشور دو سنگاپور و چین از کشف راهی برای استفاده از ضایعات غذایی برای تولید گوشت درون کشتگاهی (Cultured meat) خبر داده است که این امر هزینه‌های تولید را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد.

پروفسور سان به همراه همکاران موسسه تحقیقاتی سوژو دانشگاه ملی سنگاپور پرورش‌های استخراج شده جو یا چاودار را با ذرت(zein) مخلوط کردند تا برای اولین بار جوهرهای خالص بر روی غلات را ایجاد کنند. چاودار یا روگن با(نام علمی: Secale montanum) گیاهی از خانواده گندمیان است.

گروهی از نتایج مطالعه اخیرشان بیان کرد، جوهر جدید چاپ سه‌بعدی می‌تواند تولید گوشت درون کشتگاهی را بسیار ارزان‌تر کند.

پروفسور “جی سان” (Jie Sun) نویسنده این مطالعه از دانشگاه شیان جیائوتنگ-لیورپول، چین گفت: ما جوهر گیاهی خود را برای چاپ فناوری سه‌بعدی بهینه کرده‌ایم تا بتوانیم صفحات را چاپ کنیم و سلول‌های بنیادی را روی آنها قرار دهیم. سلول‌ها می‌توانند با ساختار صفحه رشد کنند. ما از چغندر برای رنگ کردن گوشت رشد یافته استفاده می‌کنیم تا ظاهری شبیه گوشت معمولی به آن بدهیم.

یافته‌های این مطالعه در مجله Advanced Materials منتشر شده است.

در این مطالعه، جوهر گیاهی خوراکی را که از ضایعات مواد غذایی مانند پوست غلات به دست می‌آید، تولید کردند. جوهر جدید قادر است به طور کامل در محصولات گوشتی جذب و تولید آن ارزان است، به این معنی که به طور کامل بالقوه می‌تواند تولید گوشت درون کشتگاهی را در کاهش بزرگ را کاهش دهد.

بخوان  Google Contacts در اندروید شما اکنون می‌تواند موقعیت مکانی دوستان شما را در زمان واقعی نشان دهد

انتهای پیام



منبع

صفحات منحصر به فرد به فرد را می‌توان با استفاده از فناوری چاپ سه‌بعدی در حال ظهور به نام چاپ الکتروهیدرودینامیک(EHD) ایجاد کرد. این صفحات بخشی از فرآورده‌های گوشتی می‌شوند، بنابراین باید خوراکی باشند و معمولاً از محصولات حیوانی ژلاتین و کلاژن یا مواد مصنوعی ساخته شده می‌شوند. این روند تولید گران است. ایجاد یک روش مقرون به صرفه‌تر برای ایجاد جوهرهای خوراکی برای چاپ، یک موهبت بزرگ برای حرکت گوشت درون کشتگاهی خواهد بود.

سان افزود: این یک ایده جدید برای تولید انبوه گوشت درون کشتگاهی است. استفاده از مواد مغذی از ضایعات غذایی برای چاپ صفحات نه باعث استفاده و افزایش ارزش صرف غذا می‌شود، بلکه فشار وارده بر محیط زیست را نیز کاهش می‌دهد. ما مواد را آزمایش کردیم و در نهایت تصمیم گرفتیم از گیاه گیاهی برای ساخت صفحات استفاده کنیم.

در حال حاضر، یکی از اصلی‌ترین گرانی گوشت‌های درون کشت‌گاهی، محیط مغذی سلول‌های ماهیچه‌ای است که از پرورش‌دهنده‌های حیوانی می‌شود. در آینده، اگر عصاره‌های گیاهی مناسبی برای تأمین مواد غذایی پیدا شود، این امر باعث می‌شود که گوشت درون کشت‌گاهی و مقرون به صرفه‌تر آن شود.

گوشت درون کشتگاهی با استفاده از سلول‌های بنیادی ماهیچه‌های حیوانی که روی یک صفحه (داربست) رشد می‌کند، می‌شود. مواد با انتقال مغذی به آن صفحه رشد، فرآیند ایجاد بافت و محیط را برای سلول‌ها بهبود می‌بخشند. بدون این پور، گوشت به احتمال زیاد شبیه به سیب زمینی از هم می‌پاشد.