میکروب‌ها که کیفیت محصولات دامی را حفظ می‌کنند

میکروب‌ها که کیفیت محصولات دامی را حفظ می‌کنند

این گروه پژوهشی، از میکروب‌های خود موسوم به “مگربات”(MagRobot) است که در مقابل نانوذرات هستند و‌بادی‌هایی که بر ضد استافیلوکوک و بر آنها هستند، استفاده می‌کنند تا این باکتری را بدون تاثیر بر میکروب‌های طبیعی از شیر خارج کنند.

این پژوهش، در مجله «کوچک» به چاپ رسید.

انتهای پیام



منبع

دکتر “مارتین پومرا” (Martin Pumera)، از محققان این پروژه گفت: این پژوهش، میکروباتیک را به سوی مرزهای می‌آورد. این مرز جدید، سلامت دامپزشکی حیوانات و غذاهای ایمن است. میکروب‌ها به دلایل خود، سریع‌تر از فناوری‌های سنتی قادر به حل چالش‌ها هستند.

میکروب‌های مغناطیسی که در «دانشگاه شیمی و فناوری پراگ» ابداع شده‌اند، می‌توانند به محصولاتی با کیفیت و ایمنی دامی کمک کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از نانومگزین، باکتری “استافیلوکوک اورئوس”(Staphylococcus aureus) معمولاً در گاوهای شیری می‌شود و بافت پستان، ورم پستان و کاهش کیفیت شیر ​​را به همراه دارد. دانشمندان «دانشگاه شیمی و فناوری پراگ» (UCT Prague)، میکروب‌های مغناطیسی ابداع کرده‌اند که می‌توانند به عنوان پژوهشگر دارو به استافیلوک کمک کنند و آن را جدا کنند.

بخوان  اولین پرواز تاریخی با روغن آشپزی!