فارغ التحصیلان دوره کارشناسی تکنولوژی پرتوشناسی تشخیصی قادر خواهند بود پس از فراغت از تحصیل در دوره کارشناسی ارشد و بالاتر در رشته های فیزیک پزشکی,رادیوبیولوژی وحفاظت پرتویی و آناتومی ادامه تحصیل دهند. فارغ التحصیلان دوره کارشناسی تکنولوژی پرتوشناسی تشخیصی قادر خواهند بود پس از فراغت از تحصیل در دوره کارشناسی ارشد و بالاتر در رشته های فیزیک پزشکی، رادیوبیولوژی و حفاظت پرتویی و آناتومی ادامه تحصیل دهند. در رشته تکنولوژی پرتوشناسی هم با استفاده از اشعه ایکس و امواج پرتو های مختلف به درمان و تشخیص های متنوع می پردازند. هدف رشته تکنولوژی پرتوشناسی تربیت متخصصانی است که هم با دستگاه های تصویربرداری پزشکی آشنا باشند، هم بتوانند در زمینههای پزشکی فعالیت مناسب داشته باشند. تصویربرداری در تکنولوژی پرتوشناسی به سه روش پرتوهای یونیزان، پرتوهای غیر یونیزان و پزشکی هسته ای انجام می شود.
- در حیطهی کاری، کارشناس این رشته میتواند در زمینههای سی تی اسکن، ام آر آی، رادیوگرافیهای ساده و اختصاصی، ماموگرافی (کارشناسهای خانم)، هیستروسالپینگوگرافی (کارشناسهای خانم)، میلوگرافی(تصویربرداری از کانال نخاعی) و گرافیهای رنگی (با ماده کنتراست) مشغول به کار شود.
- استفاده از اشعه یونیزان در تشخیص و تحقیق و درمان بیماری ها اهمیت فوق العاده ای دارد.
- بنابراین نیاز به تربیت افرادی که به این علم آشنا باشند و بتوانند از این علم در رشته پزشکی استفاده کنند به شدت احساس می شود.
- این دانشگاه علاوه بر ارائهی تخصص و دانش لازم، دورههای عملی پزشکی را برای امکان کسب تجربهی بیشتر برای دانشجویان خود فراهم میکند.
بیشتر دانشگاههای آمریکا دورههای مجزای تخصصی برای رشتههای سونوگرافی، ام آر آی، سی تی اسکن، ماموگرافی و غیره را برگزار میکنند و دانشجویان بعد از گذراندن این دورهها میتوانند وارد مقطع کارشناسی ارشد و دکترای رشتهی رادیولوژی شوند. به منظور درخواست بورسیهی تحصیلی از مجله خبری 1 بیتی دانشگاههای آمریکا میتوانید ویزا، مدرک معتبر زبان انگلیسی، و همچنین رزومهی تحصیلی خود را به دانشگاه مورد نظر ارسال نمایید. دانشگاه بعد از بررسی رزومهی تحصیلی داوطلب و امتیازی که طبق استانداردهای دانشگاه کسب میکند، درخواست کمک هزینهی تحصیلی را قبول یا رد میکند.
تکنولوژی پرتوشناسی
اما اگه کسی تجربه و سرمایه داشته باشه میتونه با یه پزشک متخصص رادیولوژی توافق کنن و مرکز رادیولوژی یا تصویربرداری پزشکی تاسیس کنن که در اینصورت میتونه درآمد خیلی بالاتری داشته باشه. فردی که دارای مدرک کاردانی در این رشته است بیشتر تصویر برداری های ساده مثل تصویربرداری از دست و پا انگشتان را انجام می دهد و کسانی که کارشناس هستند در این زمینه باید تصویربرداری پیشرفته تر یعنی تصویربرداری از دستگاه گوارش را انجام دهند. محیط هایی که این افراد میتوانند در آن کار کنند شامل موسسه های تصویری نگاری و بیمارستان ها می باشد که به عنوان مسئول آماده کردن دستگاهها، انجام اعمال تکنولوژی پرتوشناسی ظهور و ثبت تصاویر رادیوگرافی است.
معرفی تکنولوژی پرتوشناسی
مترجم کسی است که متن های مختلف عمومی و تخصصی را از یک زبان به زبان دیگر ترجمه می کند. لطفاً رزومه خودتان را از طریق ایمیل یا شماره واتسآپ به همکاران ما ارسال کنید، تا در اسرع وقت بررسی کنند و براتون بیان کنند. همچنین می توانید برای مشاهده ی معرفی سایر رشته ها به لینک زیر مراجعه کنید. سهمیه مناطق (1 و 2 و 3)، ایثارگران (5 و 25 درصد) و رزمندگان در قبولی این رشته موثر است. پرتوشناسی انواع مختلفی دارد که از بین آنها می توان به رادیوگرافی ساده، آنژیوگرافی، سی تی اسکن، ام آر آی و … اشاره کرد.
مرور سریع QRS-تکنولوژی پرتوشناسی سمیه ابراهیمی انتشارات جامعه نگر
به همین دلیل ایتالیا برای دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل رادیولوژی در خارج از کشور را دارند، میتواند یک مقصد تحصیلی عالی باشد. دانشجویان رشتهی رادیولوژی دانشگاه جان هاپکینز همراه با یادگیری درسهای تئوری و علمی، تجربهی لازم در این زمینه را به صورت عملی کسب میکنند. دانشجویان میتوانند از کمک و راهنمایی مشاوران دانشکده در خصوص درسهای پزشکی و دورههای تحقیقاتی بهره بگیرند.
http://118amoozesh.ir