عکس ماهواره‌ای از آخرین دقایق “آرتمیس۱” روی زمین

در وب‌سایت کاپلا اسپیس آمده است: حسگرهای رادار دهانه ترکیبی روشن هستند و می‌توانند در ابرها، مه، دود و تاریکی نفوذ کنند. سیستم‌های رادار دهانه ترکیبی کاپلا اسپیس که در مدار پایین زمین کار می‌کنند، می‌توانند تصاویر را در همه شرایط آب‌وهوایی چه در شب و چه در روز به طور قابل اعتماد جمع‌آوری کنند.

انتهای پیام



منبع

آرتمیس۱، اولین ماموریت برای سامانه پرتاب فضایی و برنامه آرتمیس ناسا به شماره می‌رود که هدف آن ایجاد یک پایگاه قمری دارای سرنشین تا پایان سال ۲۰۲۰ است.

عکاسان، پیشروی پرتاب مورد انتظار آرتمیس1 را با پشتکار بررسی کرده و به لطف شرکت “کاپلا اسپیس”(Capella Space)، به یک چشم‌انداز خوب و جدید از آن دست یافته‌ها می‌پردازند. یکی از ماهواره‌های این شرکت مستقر در سانفرانسیسکو روز دوشنبه ۱۴ نوامبر، تصویر “سامانه پرتاب فضایی”(SLS) را که در بالای آن یک کپسول “اوریون”(Orion) قرار دارد و روی سکوی پرتاب “۳۹B” قرار گرفته است، با وضوح بالا ثبت کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از اسپیس، “آرتمیس۱”(Artemis ۱) قرار است امروز ۱۶ نوامبر از “مرکز فضای کندی”(KSC) ناسا پرتاب شود.

اگر همه‌چیز طبق برنامه پیش برود، سامانه پرتاب فضایی، اوریون را در یک ماموریت بدون سرنشین به مدار ماه پرتاب خواهد کرد که از پرواز تا فرود به زمین، حدود ۲۶ روز زمان خواهد برد. آرتمیس۱، دومین پرواز اوریون خواهد بود.

یک ماهواره با چشمان تیزبین خود، آخرین ماموریت ماه «آرتمیس۱» روی زمین را ثبت کرده است.

کاپلا اسپیس، داده‌های جمع‌آوری‌شده توسط ماهواره‌های خود را به انواع گوناگونی می‌فروشند، از آن‌ها برای بررسی‌های مختلف، از نظارت بر کشاورزی تا ردیابی تهدیدات علیه امنیت ملی استفاده می‌کنند. همچنین این شرکت، آزادانه تصاویر را منتشر می‌کند که دارای ویژگی‌های ویژه هستند. مانند عکس‌هایی که حرکات نیروهای روسی را در طول تهاجم ادامه می‌دهد، نشان می‌دهد.

بخوان  هوش مصنوعیِ خوب بر بد پیروز نمی‌شود

این عکس، سیاه و سفید است زیرا کاپلا اسپیس به جای تصویربرداری با نور مرئی، در «رادار دهانه ترکیبی»(SAR) تخصص دارد. این راهبرد دارای ویژگی دارد.