نود و یکمین فراخوان پژوهشی با عنوان «توسعه دانش فنی نورومدولاسیون الکترود کاشتنی ساکرال» با حمایت از صندوق نوآوری و شکوفایی و به سفارش یک تیم پژوهشی از دانشگاه علوم پزشکی شیراز منتشر شد.
به گزارش ایسنا، حرکت الکتریکی اعصابی که دستگاه مثانه و رکتوم را کنترل میکنند، به عنوان تحریک عصبی ساکرال (SNS) شناخته میشود. این یک درمان برگشتپذیر برای بیمارانی است که بیاختیاری مثانه و مدفوع غیرانسدادی دارند و به درمانهای دیگر مانند داروها، تغییر رژیم غذایی و درمانهای رفتاری پاسخ نمیدهند.
در داخل کشور نیاز بازار حدود 6 هزار عدد در ماه گزارش شده است، اما به دلیل گرانقیمت بودن نمونه خارجی، عدم دسترسی و عدم تولید نمونه داخلی، نیاز به دستگاه SNS با کیفیت و کارآیی با قیمت مناسب تولید و به بازار است. عرضه شود.
خروجی، یک الکترود ساکر چهار تماس با طرح تحریرال ژنراتور ۰ تا ۱۰۰ ولت، فرکانس ۵ تا ۳۰۰ هرتز و عرض پالس ۳۰ تا ۳۰۰ میکروثانیه است که در نزدیکی عصب هدف کاشت میشود. پس از دادن الکترود متصل به یک سیگنال ژنراتور، جریان الکتریکی به عصب خارجی (S3 یا S4) اعمال میشود و رفلکسهای نخاع و شبکههای مغزی را از طریق آورانهای محیطی تعدیل کند.
اعلام آمادگی برای مشارکت در اکتساب فناوری حاصل از این فراخوان تحقیقاتی و ارائه درخواست تنها برای شرکتها و شتابدهندههای دانشبنیان مجاز است. درخواستی که بیشترین تناسب را با الزامات این اکتساب فناوری داشته باشد، انتخاب شود و به عنوان «مشارکتکننده» برای تکمیل طرح به پژوهشی پیشنهادی معرفی شود.
به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، گروههای پژوهشی و فناور توانمند برای ارائه راهحل در این حوزه تا روز یکشنبه، ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۲ طرحها و پیشنهادهای خود را در قالب ورد از طریق سامانه غزال صندوق نوآوری و شکوفایی به نشانی غزل ارائه میکنند. inif.ir ارسال کننده و جهت ارتباط با کارگزاری داناشریف با شماره 02188486498 تماس بگیرید.
انتهای پیام