چگونه در لینکدین ناشناس بمانیم؟

پروفایل

۶. در پایین، «حالت خصوصی» را انتخاب کنید.

۳. «تنظیمات و حریم خصوصی» را در قسمت «حساب» انتخاب کنید.

بسیاری از تنظیمات حریم خصوصی دیگر وجود دارد که می‌توانید آن‌ها را برای محدود کردن دید لینکدین خود بدون ناشناس بودن تنظیم کنید. انتخاب کنید چه کسی می‌تواند اتصالات شما را ببیند، چه کسی می‌تواند نام خانوادگی و آدرس ایمیل شما را ببیند، آیا برنامه‌ها و شرکای تایید شده می‌توانند اطلاعات نمایه شما را نمایش دهند یا خیر و موارد دیگر.

۱. وارد پروفایل LinkedIn خود شوید.

۵. «گزینه‌های مشاهده نمایه» را انتخاب کنید.

همچنین می‌توانید «حالت خصوصی» را در «گزینه‌های مشاهده داستان» انتخاب کنید که به شما امکان می‌دهد داستان‌های اعضای لینکدین را به صورت ناشناس مشاهده کنید.

حریم خصوصی

۲. جایی را که در بالا نوشته شده است «Me» یافته و روی فلش کشویی کلیک کنید.

لینکدین

امکان مشاهده

منبع: mashable



منبع

با این حال اگر در حالت خصوصی مرور می‌کنید، نمی‌توانید ببینید چه کسی نمایه شما را مشاهده کرده است، مگر اینکه به Premium ارتقا دهید. برای اینکه بتوانید به حالت کاملا ناشناس در لینکدین حضور داشته باشید،  این مراحل را دنبال کنید.

این تنظیمات به شما این امکان را می‌دهد که مطلع باشید چه کسی می‌تواند نمایه و اطلاعات شخصی شما را ببیند.

بدیهی است که دیده شدن و به طور خاص‌تر، قابلیت کشف، بخش بزرگی از فعال بودن در لینکدین و شبکه سازی با دیگر متخصصان است، اما برای لحظاتی که می‌خواهید کمتر دیده شوید، لینکدین به شما اجازه می‌دهد که باشید.

امکان نمایش پروفایل

۴. در منوی سمت چپ، «Visibility» را انتخاب کنید.

بخوان  ویندوز 11 به زودی می تواند رایانه های شخصی را که برای اجرای آن به اندازه کافی خوب نیستند شرمنده کند

 شما می‌توانید در لینکدین ناشناس باشید، اما ناشناس بودن یک ویژگی عالی برای بررسی پروفایل‌های دیگری است که ممکن است با شما در ارتباط باشند. با استفاده از این ویژگی، لینکدین به آن‌ها اطلاع نمی‌دهد که شما آن‌ها را مشاهده کرده‌اید؛ و اگر فردی نمایه شما را در حالی که در حال مرور لینکدین به عنوان ناشناس هستید، بیابد، نمی‌تواند تصویر نمایه شما یا سایر اطلاعات شخصی شما را ببیند.

اکنون تنها به عنوان یک «عضو ناشناس لینکدین» دیده شده و نمایه‌های دیگر را بدون اینکه بدانند شما آن‌ها را مشاهده کرده‌اید، مشاهده می‌کنید. در این روش نمایه شما به همراه اطلاعات تماس شما برای دیگران قابل مشاهده نخواهد بود.