اولین رستوران جهان که به صورت انحصاری از آشپزهای رباتیک برای پختن غذا استفاده میکند، در سال ۲۰۲۴ راهاندازی در کالیفرنیا خواهد داشت.
به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، طرفداران برگر در پاسادنا، کالیفرنیا به زودی طعم آینده فست فودها را خواهند چشید. نمونه آزمایشی یک ربات کاملاً آزمایشی به روش آزمایشی مصنوعی و قابلیت پختوپز به نام «فلیپی» (Flippy) آزمایش را میگذراند.
سازندگان فلیپی گفتند این اولین رستوران فعال در جهان خواهد بود که سفارش و همه مراحل پخت و پز را در آن کاملاً خودکار انجام دهد.
علاوه بر فلیپی که مسئول سرخ کردن ناگتهای مرغ و سیب زمینیهاست، یکی دیگر از رباتها به نام «برگربات» (BurgerBot) به کباب کردن برگرها میپردازد و یک سیستم پرداخت بیومتریک موسوم به «پاپآیدی» (PopID)، سفارشهای مشتریان را میپذیرد.
اولین فلیپی اولین شغل خود را در سال 2017 در صنعت فست فود به دست آورد و پس از آموزش دیدن، در 50 رستوران «کالیبرگر»(CaliBurger) خدمت کرد اما اولین باری خواهد بود که این بازوی مکانیکی کارهای متنوع تری را انجام خواهد داد. .
هلدینگ «کالی گروپ»(Cali Group) که مالک شرکت «میسو رباتیکس»(Miso Robotics) سازنده فلیپی است، گفت امیدوار است این نمونه جدید با ارائه تورهای آموزشی و نمایشگاه های رباتیک، الهام بخش نسل بعدی کارآفرینان هوش مصنوعی و خودکارسازی آشپزخانه باشد.
کالی گروپ گفت: میخواهد مدارس محلی و گروههای آموزشی را جمعآوری کند تا برای بازدید از رستورانی که به زودی میشود، تماس بگیرید.
میرفت که رستوران در ماه جاری با حضور فلیپی افتتاح میشود اما یک اشاره به این شرکت میدهد که رستوران واقع در پاسادنا در سال ۲۰۲۴ افتتاح میشود.
رستورانهای بسیار زیاد به ادغام هوش مصنوعی در فعالیتهای خود پرداختهاند اما نسبت به انسانهای انسانی و مشکلات اقتصادی نگرانکننده هستند. «راب کارپنتر»(Rob Carpenter) بنیانگذار شرکت «ولینت ایآی»(Valyant AI) در مصاحبه ماه امسال خود با «فاکس نیوز» (Fox News) گفت که احتمالاً میلیونها شغل طی پنج تا ۱۰ سال آینده از بین میروند زیرا رباتها و رباتها هستند. کیوسکهای رایانههای جایگزین بیشتر پستهای شغلی در فستفودها میشوند.
این کارآفرین مصنوعی مصنوعی ادامه داد: ما شاهد جهش هوش مصنوعی از پردازش و تولید در صحنه به سمت شغلی هستیم که به طور سنتی فقط برای انسان هستند. این نقطه عطف برای هوش مصنوعی است.
مدیران ارشد فناوری، پژوهشگران و دانشگاهیان، از جمله «سم آلتمن» (Sam Altman) مدیر عامل OpenAI نیز سال گذشته را با بحثهای شدید پیرامون هوش مصنوعی گذراندند و نگران را در مورد خطر آنقراض انسان به دست مصنوعی مصنوعی ساخت.
بیش از ۳۵۰ امضاکننده در نامههای که توسط «مرکز ایمنی مصنوعی» (CAIS) منتشر شد، نوشت: کاهش خطر ناشی از هوش مصنوعی یک اولویت جهانی در کنار خطرات اجتماعی مانند همهگیریها و جنگهای هستهای باشد.
این افراد علاوه بر آلتمن، شامل مدیران اجرایی شرکتهای هوش مصنوعی «دیپمایند» (DeepMind) و «آنتروپیک» (Anthropic) و مدیرانی از «مایکروسافت» و «گوگل» بودند.
اعضای کالی گروپ نسبت به وعدههای غذایی و پتانسیل آشپزهای رباتیک خود که از هوش مصنوعی بهره میبرند، بسیار خوشبین بودهاند. «جان میلر» (جان میلر) مدیر عامل پاپآییدی و یکی از اعضای هیئت مدیره میسو رباتیکس گفت: ادغام این فناوریهای گوناگون برای ایجاد مستقلترین رستوران در جهان، اوج سالها پژوهش، توسعه و سرمایهگذاری در خانواده شرکتهای متحولکننده است.
«ریچ هال» (Rich Hull) سرور میسو رباتیکس گفت: سفارشگیری و پختوپز با کمک هوش مصنوعی و علم رباتیک، زنجیرههای اصلی تغذیه آمریکا را قادر میسازد تا کیفیت، ثبات و سرعت را به طور قابلتوجهی بهبود بخشد.
انتهای پیام