تخصص رشته تکنولوژی پرتوشناسی در رابطه با نحوه صحیح تصویربرداری از اعضای بدن انسان برای تشخیص بیماری است. افرادی که در زمان انتخاب رشته این رشته را انتخاب می کنند باید در درس های فیزیک، ریاضی و زیست شناسی دبیرستان قوی باشند چون یکی از دروس پایه این رشته فیزیک و در ادامه آناتومی و فیزیولوژی است. دانشجویان در طول تحصیل با دستگاه های تصویر برداری و نحوه کار آن ها آشنا می شوند. اگر فرد مسئول آموزش مناسب ندیده باشد میتواند با پرتوگیری بیمار به او آسیب برساند و همچنین ممکن است تصویر مناسبی تهیه نکند، در نتیجه پزشک نمیتواند تشخیص درستی از بیماری فرد بدهد و آن را درمان کنند.
- فارغ التحصیلی از یک دانشگاه معتبر میتواند تخصصهای لازم در مورد این رشته را در اختیار دانشجو قرار دهد و مهارت و دانش او را در پرتوگیری افزایش دهد.
- فيزيك پزشكي، فناوری تصویربرداری پزشکی، رادیوبیولوژی و حفاظت پرتویی، علوم تشریح (آناتومی)، مهندسی پزشکی، نانوتکنولوژی، زيست فن آوري پزشكي گرایشهای ارشد این رشته هستند.
- دروسی که در مقطع کارشناسی رشته تکنولوژی پرتوشناسی باید مطالعه شوند در زیر آورده شده است.
برای مشاهده حقوق مشاغل این حوزه در کشور دلخواه می توانید به سایت payscale مراجعه کنید. کتاب QRS تکنولوژی پرتو شناسی نوشته ی سمیه ابراهیمی را می توانید با تخفیف ویژه از فروشگاه پزشکی مد اسمارت تهیه کنید. موسسه کنکور پزشکی سالیانه زیادی است که در زمینه مشاور تحصیلی فعالیت دارد و باعث موفقیت عزیزان بسیار زیاده شده است.
تکنولوژی پرتوشناسی، شاخه ای از علوم پایه پزشکی
علاوه بر هزینههای دانشگاهی باید هزینههای زندگی در کشور کانادا را نیز در نظر گرفت. دانشگاه پنسیلوانیا یکی از برترین دانشگاههای دنیا در رشتههای پزشکی و رشتهی رادیولوژی است. داوطلبان ادامه تحصیل در این دانشگاه میتوانند تا ۱۵ اکتبر( ۲۳ مهر) درخواست اخذ پذیرش خود را به دانشگاه ارسال کنند.
رتبه های قبولی تجربی 97
داوطلبان ادامه تحصیل در این دانشگاه میتوانند تا یک دسامبر( ۱۰ آذر) درخواست اخذ پذیرش خود را ارسال نمایند. هزینهی ارسال درخواست اخذ پذیرش برای دانشگاه واشنگتن سنت لوئیس ۸۰ دلار است. دانشجویان مجله خبری 1 بیتی با ورود به این دانشکده میتوانند در پروژههای علمی و تحقیقاتی شرکت کنند. برای مثال دانشجویان دانشگاه میتوانند در بیمارستان کودکان یا بیمارستان بارنز جویش تجربههای عملی داشته باشند.
دانشجویان داوطلب به ادامهی تحصیل در این دانشگاه در رشتهی رادیولوژی میتوانند تا ۱۵ اکتبر( ۲۳ مهر) درخواست پذیرش خود را برای دانشگاه ارسال کنند. یکی از رشته هایی که داوطلبان کنکور می توانند آن را در دفترچه انتخاب رشته کنکور مشاهده نمایند، رشته تکنولوژی پرتوشناسی (رادیولوژی)می باشد. داوطلبان علاقه مند به تکنولوژی پرتوشناسی می بایست پیش از آغاز انتخاب رشته کنکور اطلاعات کافی در خصوص این رشته، درس های عمومی و اختصاصی و بازارکار آن داشته باشند. به همین دلیل در این مقاله قصد داریم رشته تکنولوژی پرتوشناسی (رادیولوژی) را معرفی کرده و در خصوص موقعیت شغلی و بازارکار آن توضیحاتی ارائه دهیم.
http://118amoozesh.ir