برای ایجاد احتراق همجوشی، انرژی مرکز احتراق ملی آمریکا درون یک کپسول به نام hohlra به اشعه ایکس تبدیل می شود که سپس این کپسول، سوخت را فشرده می کند تا منفجر شود و پلاسمای با بالا کند و فشار بالا ایجاد کند.
در فرآیند همجوشی هستهای، دو هسته با هم ترکیب میشوند و یک هسته سنگینتر را میدهند و مقدار زیادی انرژی آزاد میکنند. این چیزی است که برای اولین بار در یک محیط آزمایشگاهی در تاریخ پنج دسامبر در آزمایشگاه ملی لارنس لیورمور(LLNL) متعلق به وزارت انرژی ایالات متحده آمریکا به دست آمد.
وزارت انرژی ایالات متحده آمریکا یک شرکت مهم در گداخته است که یک آزمایشگاه را در کالیفرنیا طی آن گزارش کرده است تا انرژی بیشتری نسبت به ورودی انرژی این فرآیند به دست آورد.
به گزارش ایسنا، وزارت انرژی ایالات متحده و اداره امنیت ملی هستهای این کشور اولین احتراق همجوشی را اعلام کردند. بنا بر گزارشها، این پیشرفت میتواند راه را برای پیشرفت در دفاع ملی و آینده قدرت پاک هموار کند.
تاسیسات احتراق ملی به اندازه یک ورزشگاه است که در لیورمور کالیفرنیا واقع شده است و بزرگترین و پرانرژیترین سامانه لیزری جهان است. این دستگاه از پرتوهای لیزری قوی برای ایجاد دما و فشار استفاده میکند که در هسته استارگان و سیارات غولپیکر و داخل سلاحهای هستهای در حال انفجار وجود دارد.
آزمایشگاه آزمایشگاه ملی لارنس لیورمور در روز ۵ دسامبر، از ۱۹۲ پرتوی لیزر استفاده شد تا در مجموع ۲.۰۵ مگاژول(MJ) انرژی فرانفش را به یک گلوله کوچک سوخت برودتی تحویل دهنده که به نوبه خود ۳.۱۵ مگاژول انرژی خروجی همجوشی تولید کرد. . به عبارت دیگر، واکنش همجوشی بیشتر به مقدار انرژی لیزری که برای حرکت آن استفاده می شود، تولید می کند.
آزمایشگاه آزمایشگاه ملی لارنس لیورمور در دهه ۱۹۶۰ این فرضیه را از لیزر میتوان برای القای همجوشی در محیط آزمایشگاهی استفاده کرد. آنها اقدام به ساخت مجموعهای از سیستمهای لیزری قویتر کردند که به تأسیسات احتراق ملی(NIF) معروف شد که برای این آزمایش همجوشی جدید مورد استفاده قرار گرفت.
احتراق همجوشی نقطهای است که در آن یک واکنش همجوشی هستهای، خودپایدار میشود. هر اتفاقی میافتد که انرژی ناشی از واکنشهای همجوشی است، سوخت را با سرعت بیشتری نسبت به مکانیزمهایی که آن را خنک میکنند، گرم میکند. در این مرحله، انرژی نیاز برای گرم کردن سوخت تا همجوشی دیگر مورد نیاز نیست.
وی افزود: دولت رئیس جمهور جمهوری اسلامی باید از تحقیقات ما حمایت کند که مانند تیم NIF در سطح جهانی پیشرو هستند و کارشان به ما کمک می کند پیچیده ترین و مهم ترین مشکلات بشریت را مانند ارائه قدرت پاک برای مبارزه با تغییرات آب و هوا حل کنیم.
همجوشی هستهای، یک فرآیند تولید انرژی است که انرژی خورشید را تامین میکند و تحقیقات به دنبال شبیهسازی آن روی زمین به منظور دستیابی به انرژی پاک و در عین حال بیپایان هستند. اما مشکل این است که این روند افزایش نسبت به میزان تولید، مصرف میکرد.
جنیفر گرولم، وزیر انرژی ایالات متحده گفت: این یک برجسته برای پژوهشگران و متخصصان احتراق ملی است که احتراق همجوشی را به قطعیت تبدیل کرده است و این نقطه عطف بدون شک جرقه اکتشافات بیشتر خواهد بود.
انتهای پیام