هوش مصنوعی می‌تواند به ابداع واکسن کمک کند

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، «بیل گیتس» (بیل گیتس) بنیان‌گذار شرکت «مایکروسافت» (مایکروسافت)، در یک پست وبلاگ، حمایت خود را از پیشرفت مصنوعی به اشتراک گذاشت و اعلام کرد که فناوری «ChatGPT» مانند تلفن‌های همراه و اینترنت، دگرگون‌کننده است. گیتس ۶۷ ساله باور دارد که ظهور هوش مصنوعی برای بهبود بشریت، افزایش بهره‌وری و کاهش نابرابری‌ها در سراسر جهان سودمند است و می‌تواند به روند ساخت و سازهای جدید سرعت برسد. به گفته گیتس، این فناوری قادر است مسیرهای موجود را برای طراحی داروها کشف کند و خطاهایی را که از چشم انسان پنهان می‌مانند، تشخیص دهد.

«بنیاد بیل و ملی‌ندا تس» (BMGF) در ساخت بسیاری از واکسن‌ها نقش دارد و به نظر می‌رسد بنیان‌گذار مایکروسافت است که می‌تواند مصنوعی، توسعه و سرعت انتشار واکسن‌ها را بهبود بخشد.

استفاده از هوش مصنوعی، امکان آزمایش واکسن را با روش‌های متعددی فراهم می‌کند که انسان‌ها نمی‌توانند آنها را روی موارد مورد بررسی انجام دهند.

گیتس در پست جدید وبلاگ خود: یکی از اولویت‌های بنیاد گیتس هوش مصنوعی است که می‌تواند چنین فناوری‌هایی را برای مقابله با بیماری‌هایی مانند ایدز، سل و مالاریا استفاده کند و ضعیف‌ترین افراد جهان را تحت تأثیر قرار دهند.

او در ادامه نوشت: ما باید در نظر داشته باشیم که هنوز در ابتدای راه باشیم که هوش مصنوعی در پیش دارد. هر محدودیتی که هوش مصنوعی امروز داشته باشد، پیش از این که بدانیم از بین خواهد رفت.

مایکروسافت، هوش مصنوعی را در موتور جستجوی خود موسوم به «بینگ» (بینگ) نیز پیاده‌سازی کرده است که پاسخ‌های واضح را به زبان ساده ارائه می‌دهد. مایکروسافت در ماه ژانویه، از سرمایه‌گذاری ۱۰ میلیارد دلاری در شرکت «OpenAI» سازنده ChatGPT خبر داد تا با فراهم کردن منابع لازم، به پیشبرد این چت‌بات کمک کند.

بخوان  نیمه‌شب بیدار شدم و ایلان ماسک را پابرهنه در آشپزخانه دیدم!

کمی گیتس نسبت به آینده هوش مصنوعی امیدوار است اما از کاستی‌های آن چشم‌پوشی نمی‌کند.

انتهای پیام



منبع

گیتس نوشت: هوش مصنوعی، پیشرفت های پزشکی را به طور چشمگیری افزایش می دهد. مقدار داده‌ها در زیست‌شناسی بسیار زیاد است و برای انسان‌ها سخت است که همه روش‌های کارکرد سیستم‌های زیست‌شناسی پیچیده را بررسی می‌کنند.

«بیل گیتس» باور دارد که فناوری‌های مبتنی بر هوش مصنوعی می‌توانند سرعت ابداع و توسعه واکسن‌ها را افزایش دهند.

گیتس، یک شخص پیشگام در دنیای فناوری به شماره می‌رود. او اکنون مصنوعی را زیر نظر گرفته است و بر این موضوع می‌پردازد که این فناوری چگونه برای مراقبت‌های بهداشتی سودمند خواهد بود.

گیتس، میلیاردها دلار برای ارائه درمان در حال توسعه هزینه شده است و باور دارد که فناوری‌های مبتنی بر هوش مصنوعی، بزرگترین سلاح‌های ما در برابر بیماری‌ها و ویروس‌های کشنده هستند.