معاونان مجلس رئیس جمهوری درباره برگزاری جشنواره های مختلف بین المللی در کشور گفت: جشنواره های بین المللی از جمله جشنواره خوارزمی هر سال باید برگزار شود. چراکه این جشنواره طرح انزوا و تحریم کشور را خنثی کند.
به گزارش ایسنا، دکتر سید محمد حسینی در مراسم تجلیل از پژوهشگران، فناوران و نوآوران برگزیده سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایرابه مناسبت هفته پژوهش و فناوری، گفت: سازمانهای علمی و صنعتی مولود انقلاب هستند که برای ماموریتهای خاص و رفع مشکلات کشور تشکیل شدهاند.
وی با اشاره به جایگاه سازمان های علمی و صنعتی ایران گفت: این سازمان در شماره بهترین پژوهشگاه های کشور قرار دارد. فعالیتهای سازمانهای علمی و صنعتی ایران در تبدیل ایده به محصول قابل تقدیر است.
معاون امور مجلس رئیسجمهوری خاطر نشان کرد: این ایدهها برای تبدیل محصول و به بازار، بهویژه بازار بینالمللی ارائه میشود، نیازهای ارزی کشور را رفع کند. نیازهای ارزی ما فراوان است و نیاز است که این وابستگی را کاهش دهد.
وی با بیان اینکه روحیه خودباوری و اعتماد به نفس در کشور در حال افزایش است، گفت: در حال حاضر همه به این تاکید دارند که کارهای بزرگی میتوانند انجام دهند.
حسینی با اشاره به انجام شده در سازمانهای علمی و صنعتی مانند پژوهشهای اکتشاف و بررسی عناصر معدنی، گفت: اگر حلقهها به هم پیوسته باشند، با همافزایی کارهای بزرگی میتوانیم انجام دهیم.
وی با اشاره به ساخت ماهواره پیشبینی زلزله توسط این سازمان به نام ماهواره «آیات» و همچنین سالروز زلزله بم در ۶ دی ماه، ادامه داد: ما کشور زلزلهخیز هستیم و فعالیتهایی در حوزه زلزله بسیار ارزشمند است. کار کردن در این حوزه، علم کاربردی و علمی است، علمی است که نافع باشد.
معاون امور مجلس رئیسجمهوری با بیان اینکه هیچ فعالیتی بدون علم و تحقیق، راه به جایی نمیبرد، خاطر نشان کرد: علم باعث رونق و بهبود وضعیت زندگی و معیشت اقتصادی مردم میشود. با داشتن قدرت بازدارندگی در حوزه های مختلف از جمله های علمی، اقتصادی، دفاعی و …. نه میتوانیم از کشور خود دفاع کنیم، بلکه میتوانیم پناهگاهی برای دیگران تنها باشیم.
وی با اشاره به جنایات رژیم غذایی در غزه، گفت: با علم و دانش و فناوری میتوانم در مقابل مستکبران ایستاده باشم.
حسینی از شهید سید رضی موسوی یاد کرد و ادامه داد: این شهید از مستشاران قدیمی در سوریه، مجاهد فی سبیلالله بود و پرچم این شهید همیشه در اهتزاز است. عرصه جهاد پژوهشگران و علوم عرصه علم و دانش است.
وی درباره جشنوارههای مختلف بینالمللی در کشور گفت: جشنوارههای بینالمللی از جمله جشنواره خوارزمی هر سال باید باکوهتر از قبل برگزار شود. چراکه این جشنواره می تواند طرح انزوا و تحریم کشور ما را خنثی کند.
معاونت مجلس رئیس جمهور با اشاره به تعداد شرکتهای دانشبنیان در کشور، گفت: حدود 10 هزار دانشآموز در کشور وجود دارند که باید کمی و کیفی آنها را مد نظر قرار داد. دولت تا جایی که میسر از آنها حمایت کرده است. سرمایهگذاریها و نوآوریهای این شرکتها باعث رفع برخی نیازهای ما و کاهش آن میشود. همچنین در برخی زمینهها از جمله دستگاههای سیتیاسکن و … قراردادهایی برای تولید منعقد شده است.
به نقل از روابط عمومی سازمانهای علمی و صنعتی ایران، حسینی با اشاره به برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی در اسفندماه سال جاری، گفت: انتخابات سرنوشتسازی در کشور در پیش داریم. انتخابات نشان وحدت ملی است. اگر کشوری وحدت داشته باشد، قوی و مقتدر باشد، دیگران به آن طمع نمیشوند.
وی افزود: انتظار اساتید و پژوهشگرانی داریم که گروه مرجع جامعه هستند، این تکلیف را در کنار سایر وظایف خود انجام دهند و شبها و ابهامات را رفع کنند. چرا که این نیز مانند فعالیتهای علمی، آثار و تبعات بینالمللی دارد و میتوان از آن استفاده کرد تا افراد علمی به کارهای بزرگ اهتمام ورزند.
انتهای پیام