ویکتور ولکولسکو(Victor Velculescu) استاد سرطانشناسی و مدیر برنامه ژنتیک و اپیژنتیک سرطان در مرکز سرطان “کیمل” دانشکده جانز هاپکینز که این مطالعه را به همراه زکریا فودا(Zachariah Foda) متخصص بیماری رهبری کرده است: افزایش تشخیص زودهنگام سرطان میتواند جان بسیار زیادی داشته باشد. از انسانها را نجات دهد، اما آزمایشهای غربالگری کمتر مورد استفاده قرار میگیرند و بسیاری از سرطانها را از دست میدهند.
در حال حاضر، کمتر از ۲۰ درصد جمعیت در معرض خطر سرطان غربالگری هستند. این خون جدید میتواند تعداد موارد را آزمایش کند، در مقایسه با آزمایش خون موجود، دو برابر کند و تشخیص زودهنگام سرطان را افزایش دهد.
در این مطالعه جدید، این آزمایش بر روی قطعات دیانای بدون استخراج نمونههای پلاسما انجام شد. این آزمایش پیش از این سرطان ریه را به طور دقیق تشخیص داده بود.
از ۷۲۴ نمونه پلاسمای مورد مطالعه، ۵۰۱ نمونه از ایالات متحده آمریکا و اتحادیه اروپا جمعآوری شد و نمونههایی از ۷۵ نفر مبتلا به سرطان برای آموزش و ارزیابی مدل ماشینی بود. این هوش مصنوعی از دادهها و الگوریتمها برای بهبود دقت استفاده میکند. برای اعتبارسنجی آن، 223 نمونه پلاسمای دیگر متعلق به افراد در هنگ کنگ مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت که شامل نمونه هایی از 90 نفر مبتلا به سرطان سرطان، 66 نفر مبتلا به ویروس های هپاتیت بی، 35 نفر مبتلا به سیروز بیماری مرتبط و 32 نفر عیاری است. از عوامل خطر بود.
به گزارش ایسنا و به نقل از ساینسدیلی، در این مطالعه ۷۲۴ نفر شرکت داشتند. آزمایش خونی موسوم به «ارزیابی قطعات دیانای برای رهگیری» به اختصار «DELFI»، تغییراتی را در تجزیه و تحلیل سلولهای سرطانی که در جریان خون ریخته میشود، به عنوان یک سلول (cfDNA) شناخته میشود، تشخیص میدهد. در جدیدترین مطالعه، تحقیقات از فناوری “DELFI” بر روی نمونههای پلاسمای خون به دست آمده از ۷۲۴ فرد در ایالات متحده آمریکا، اتحادیه اروپا و هنگ کنگ برای تشخیص سرطان سلولهای مصرفی استفاده میشود.
انتهای پیام