انتهای پیام
سیبزمینیهای فاصد میتوانند بیوتیک بعدی باشند
ماتیلا میگوید: گامهای آینده ما برای تلاش برای استفاده از این آنتیبیوتیک ضد قارچ برای محافظت از گیاهان است.
بیانیه مطبوعاتی جدید از پژوهشگران دانشگاه کمبریج نشان میدهد که از آنجایی که ضد میکروبی روز به روز به یک چالش بزرگ تبدیل میشود، پژوهشگران در تحقیق برای توسعه آنبیوتیکهای جدید به دنبال مواد جدید هستند.
ریتا مونسون دکترای میکروبیولوژیست در دانشگاه کمبریج میگوید: این کشف جدید میدهد که میکروارگانیسمهای گیاهی ارزشهای دقیق را بررسی میکنند، به ویژه محصولاتی که در برابر درمانهای موجود مقاومت میکنند و ما باید به طور خاص به جمعیتهای میکروبی در نگاهمان نگاه کنیم.
محققان دریافتند که سولانیمایسین انواع قارچهایی را که به محصولات کشاورزی آسیب میرسانند و آنها را آلوده میکنند، میکند. این ماده همچنین در آزمایشات آزمایشگاهی از رشد قارچ “کاندیدا آلبیکنس”، قارچی به طور معمول در بدن زندگی میکند، اما میتواند باعث آسیبهای بالقوه مضر شود، جلوگیری کند.
مونسون گفت که شروع به همکاری با شیمیدانان برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ساختار مولکولی سولانیمایسین و درک بهتر نحوه عملکرد آن کرده است. مونسون و ماتیلا توضیح میدهند که امیدوارند ادامه آزمایش این ترکیب را در مدلهای گیاهی و حیوانی داشته باشند.
سولانیمایسین توسط بیماریزای سیب زمینی موسوم به Dickeya solani تولید میشود که بیش از ۱۵ سال پیش کشف شد. حدود 10 سال پیش، در آزمایشگاه میکروبیولوژیست مولکولی جورج سالموند در دانشگاه کمبریج شروع به بررسی پتانسیل آنتیبیوتیکی این ماده کردند.
به گفته وی، اکتشافات و همچنین تجزیه و تحلیل و تجزیه و تحلیل این نشان داده شده است که میتواند منجر به بیوتیکهای بیشتر با خواص ضد قارچی سنتز شود.
تیم تحقیقاتی این کشف را نشانهای دلگرمکننده میداند که عوامل بیماریزای گیاهی برای ساخت ترکیبات استفاده در برابر بیماریهای گیاهان و انسانها میشوند.
اکنون به نظر میرسد یک مولکول جدید شناسایی شده است که در ابتدا از یک بیماری که سیب زمینیها را آلوده میکند، گرفته شده است. به نظر میرسد که این مولکول توسط باکتریهای مرتبط با گیاه تولید میشود.
دکتر میگل ماتیلا، میکروبیولوژیست مولکولی در شورای تحقیقات گرانادای اسپانیا گفت: این گونهها به سرعت پدید آمدند و اکنون به طور خاص در حال توسعه هستند.
به گزارش ایسنا و به نقل از آیای، بر اساس تحقیقات جدید منتشر شده در آخرین شماره mBio، تحقیقات یک آنتیبیوتیک ضد قارچ جدید به نام سولانیمایسین(solanimycin) کشف کردهاند که در آنها موجود در سیب زمینی میشود.
ماتیلا میگوید: ما باید پذیرای هر چیزی در دنیا برای اکتشاف و یافتن آنها بیوتیکهای جدید باشیم.
تحقیقات حاکی از آن است که سولانیمایسین و داروهای مرتبط با آن ممکن است در هر دو موقعیت بالینی و کشاورزی مفید باشند.
ماتیلا، مونسون، سالموند و همکارانشان که وقتی ژنهای مسئول تولید oocydin A را خاموش کردند، این باکتری ضد قارچی خود را حفظ کرد.
به نظر میهای جدید واقعاً در حال جستجوی همه جا برای یافتن آنتیبیوتیکها هستند.