معرفی رشته تکنولوژی پزشکی هسته ای | 1biti

با توجه به پیشرفت کشور ما در بخش تکنولوژی های هسته ای ، آینده ای روشن برای دانشجویان این رشته در نظر گرفته می شود. اگر دانشجویی واقعا علاقه مند به بخش تحقیقات در این رشته باشد، می تواند زمینه ی کاری خود را در این رشته تضمین شده بداند. همچنین به عنوان تکنسین رادیولوژی نیز می تواند فعالیت کرده و کارشناس پرتوشناسی لقب گیرد. همچنین مهندس هسته ای در صورت داشتن مدرک دکتری و گاهی کارشناسی ارشد در مهندسی هسته ای، می تواند در حوزه آموزش و پژوهش در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی به عنوان استاد دانشگاه و پژوهشگر فعالیت کنند.

  • دوستان عزیزان بارسایی، ممنون که همیشه همراه بارسا هستید و سوالاتتون رو از ما می پرسید.
  • هدف از این مقاله جسارت به جامعه پزشکی نیست بلکه هشداری حیاتی برای اکثر خدمات برای بازگشت به اصل خویش است.
  • با این دیدگاه، نوآوری های تدریجی یا نموی، عموما در بدنه ی جدید تکنولوژی دیده می شوند.
  • این تکنولوژی می تواند شروعی باشد برای تولید اندام های طبیعی در خارج از بدن و پیوند آن به بدن بیمار.

​همچنین، در روش درمانی I – ۱۳۱ MIBG برای نوروبلاستوما (نوعی تومور بدخیم)، با تزریقرادیوتریسر به جریان خون، به سلول‌های سرطانی متصل می‌شود و امکان انتقال تشعشع به تومور را فراهم می‌کند. یک شرکت دانش‌بنیان در ایران با مدیریت محمدرضا آی موفق شده است نوعی دستگاه تصویربرداری کاربردی در پزشکی هسته‌ای بسازد. این در حالی است که تنها چند کشور اروپایی و پیشرو در حال حاضر تکنولوژی طراحی، تولید، نصب و نگهداری سیستم‌های تصویرگر پزشکی مجله خبری 1 بیتی هسته‌ای را در اختیار دارند. تکنولوژی پزشکی استفاده از اختراعات و ابداعات برای توسعه ی روشهای درمان و کم کردن خطر بیماری هاست . در واقع بشر با استفاده از تکنولوژی ساخت دستگاه های پیشرفته و هوشمند در زمینه علوم پزشکی ، تشخیص بیماریها را آسان کرده و همچنین درد ناشی از برخی بیماری ها را کاهش داده است . نمونه ی استفاده این تکنولوژی در روش های درمانی دارویی ٬ عمل های جراحی ٬ آزمایش های تشخیص بیماری قابل مشاهده است .

بخوان  قیمت لوله فلکسیبل برق شرکت سینی کابل ایرانیان

کدام دانشگاه ها رشته تکنولوژی پزشکی هسته ای دارند؟

​در این مطلب از تریتا، بررسی می‌کنیم که تکنولوژی پزشکی هسته‌ ای چیست؟ با ما همراه باشید. تصویربرداری از طریق تکنولوژی پزشکی هسته‌ ای بر روی بیماران سرپایی و بستری انجام می‌شود. بیمار روی میز معاینه دراز می‌کشد و در صورت لزوم، یک پرستار یا تکنولوژیست یک کتدر وریدی (‏IV) ‏را در دست یا بازوی بیمار وارد می‌کند. ​بسته به نوع معاینه پزشکی هسته‌ ای، رادیودارو به داخل بدن وارد می‌شود. این امر می‌تواند از چند ثانیه تا چند روز طول بکشد تا رادیودارو در منطقه تحت بررسی تجمع شود.

نظر دانشجوی رشته تکنولوژی پزشکی هسته ای

پرینتر های سه بعدی نیز در حال حاضر با صرف مقداری هزینه در دسترس همه قرار دارند. آیا تا به حال با شکستگی استخوان و گچ گرفتگی و محدودیت های ناشی از آن برای چندین هفته مواجه بوده اید؟ به نظر می رسد که آن روز ها دیگر رو به پایان هستند. محققان دانشگاه واشینگتن آمریکا با استفاده از پرینتر های سه بعدی و با به کارگیری ماده ای هیبریدی که دقیقا همان ویژگی های یک استخوان طبیعی را دارد توانستند به مقابله با این مشکل بروند. به کمک زیر شلواری الکتریکی که محققان کانادایی ساخته اند، هر ده دقیقه یک بار جریان الکتریکی کوچکی به وجود می آید. این جریان الکتریکی تاثیری شبیه به این دارد که خود بیمار بدنش را حرکت دهد. این جریان الکتریکی باعث می شود که عضلات فعالیت کرده و جریان خون بیشتر شود و در نتیجه احتمال زخم بستر و متعاقبا میزان مرگ و میر ناشی از آن و هزینه های به جای مانده کمتر شود.

بخوان  تکنولوژی، به بازار رقابتی نیاز دارد 1 بیتی

تصویربرداری با تکنولوژی پزشکی هسته‌ ای از مقادیر کمی از مواد رادیواکتیو برای تشخیص، ارزیابی یا درمان بیماری‌های مختلف استفاده می‌کند. این بیماری‌ها شامل طیف وسیعی از سرطان‌ها، بیماری‌های قلبی، اختلالات گوارشی، غدد درون‌ریز و عصبی و دیگر اختلالات هستند. از آنجایی که آزمایش‌ها پزشکی هسته‌ ای می‌تواند به دقت به فعالیت مولکولی اشاره کند، آن‌ها این توانایی را دارند که بیماری‌ها را در مراحل اولیه شناسایی کنند. آن‌ها همچنین می‌توانند نحوه واکنش بدن بیمار به درمان را هم نشان دهند.

http://118amoozesh.ir