حذف تومورهای سرطانی با یک فناوری چاپ زیستی ۳بعدی



پژوهشگران کره جنوبی، اولین نمونه یک چاپ زیستی سه‌بعدی را ابداع کرده‌اند که عملکرد گروهی از سلول‌های ایمنی را برای بهبود می‌کند و ممکن است اثربخشی درمان سرطان را ببخشد.

به گزارش ایسنا و به نقل از نیوز ویز، یک فناوری چاپ‌زیستی سه‌بعدی که می‌تواند سلول‌های سرطانی را با استفاده از عملکرد سلول‌های ایمنی از بین ببرد، برای اولین بار در جهان توسعه یافته است. «مؤسسه پژوهشی علوم زیستی و زیست‌فناوری کره جنوبی» (KRIBB) از طریق تحقیقات مشترک با «مؤسسه ماشین‌آلات و مواد کره جنوبی» (KIMM)، این فناوری چاپ زیستی سه‌بعدی با استفاده از «سلول‌های کشنده طبیعی» (NKcell) به عنوان یک روش جدید ایمنی‌درمانی برای سرطان ابداع کرده است.

اجازه دادن به هیدروژل‌های چاپ سه‌بعدی برای محصور کردن سلول‌های کشنده طبیعی، جلوگیری از دستکاری سلول‌های کشنده طبیعی می‌شود و سلول‌های آن را قادر می‌سازد تا روی سلول‌های تومور قرار گیرند. منافذ در هیدروژل تشکیل می‌شوند و سلول‌های کشنده طبیعی که زیست‌پذیری را حفظ می‌کنند، پس از مدت زمان مشخصی آزاد می‌شوند و انجام عملکردهای ایمنی را به دست می‌آورند.

سلول‌های کشنده طبیعی عموما برای ایمنی‌درمانی استفاده می‌شوند اما روش انتقال سلول‌های کشنده طبیعی از طریق تزریق، نتایج را در آزمایش‌های بالینی روی تومورهای جامد نشان نداده است. دلیل چنین نتیجه‌ای این است که سلول‌های کشنده طبیعی قادر به حفظ سطح مناسبی از پذیرایی محیط هستند و نمی‌توانند تومورهای جامد را هدف قرار دهند.

با استفاده از فناوری فناوری که در این پژوهش ابداع شده است، محققان می‌توانند سلول‌های کشنده طبیعی را به تزریق هیدروژل و آنها را چاپ کنند. سپس، پژوهشگران می‌توانند این سلول‌ها را در یک محیط سه‌بعدی می‌سازند که سلول‌های زیست‌پذیری و فعالیت‌های کشنده طبیعی می‌انجامد و آنها را قادر می‌سازند تا با بافت‌های سرطانی مقابله کنند.

بخوان  ویژگی شفافیت صدا مبتنی بر هوش مصنوعی ویندوز 11 چت های ویدیویی شما را بهبود می بخشد، به علاوه تنظیمات ظاهری جدید دارد (در نهایت)

«سو پارک» (Su Park) پژوهشگر مؤسسه ماشین‌آلات و مواد کره جنوبی و پژوهشگر ارشد این پروژه گفت: این فناوری می‌تواند عملکرد سلول‌های کشنده طبیعی را که برای درمان سرطان استفاده می‌شود، کمک کند. ما انتظار با فناوری جدید می‌توانیم به درمان بیماران مبتلا به سرطان کمک کنیم.

این پژوهش در مجله «تحقیقات بیومتریال» به چاپ رسید.

انتهای پیام



منبع