تصاویری از ماه نورد چین منتشر شد

به گزارش ایسنا و به نقل از چینادیلی، سازمان ملی فضای چین روز گذشته در آستانه سال نو چینی(سال خرگوش) گروهی از تصاویر جدید ماه‌نورد یوتو ۲ این کشور را همراه با پیام تبریک سال نو برای همه مردم چین منتشر کرد.

یوتو ۲ که دومین کاوشگر چینی‌ها روی ماه بیش از چهار سال در آنجا فعالیت دارند. یوتو ۲ بخشی از ماموریت کاوشگر رباتیک چانگ ای ۴ است. این ماموریت توسط موشک لانگ مارچ۳B در دسامبر ۲۰۱۸ از مرکز پرتاب ماهواره شیچانگ در استان سیچوان پرتاب شد. این کاوشگر در ۳ ژانویه ۲۰۱۹ در پنهان ماه فرود آمد و سپس یوتو ۲ را برای کاوش و بررسی در حوضه قطب جنوبی-آیتکن که بزرگترین و قدیمی ترین حوضه درمان شده در ماه است، فرود آورد. در ادامه تصاویری که سازمان ملی فضای چین به تازگی منتشر کرده است، قابل مشاهده است.

تصادف، یوتو ۲ بیش از چهار سال است که در آنجا کاوش می‌کند، در مجموع نزدیک به ۱۵۰۰ متر مسافت را طی کرده و بیش از ۹۴۰.۱ دانشمند علمی را منتشر کرده است.

چینی‌ها با فرا رسیدن سال نو جدید تصاویر از ماه‌نورد «یوتو-۲» (Yutu-2) منتشر کردند.

تصاویری از ماه نورد چین منتشر شد

در سال ۲۰۱۹، چین خرگوش دیگری(یوتو-۲) را به ماه فرستاد. ماه نورد «یوتو-۲» و کاوشگر «چانگ ای-۴» که هر دو بخشی از مأموریت کاوشگر «چانگ ای-۴» بودند، به آرامی در نیمه تاریک ماه فرود آمدند.

تصاویری از ماه نورد چین منتشر شد

یوتو که با نام جید ربیت(Jade Rabbit) نیز می‌شود در اساطیر چینی به عنوان حیوان خانگی ایزدبانوی ماه موسوم به «چانگ ای» شناخته می‌شود. ارتباط مشترک این خرگوش با تنها قمر طبیعی زمین باعث شد اولین ماه نورد خود را “یوتو” نام کند.

بخوان  مایکروسافت ممکن است در حال کار بر روی یک ویندوز مجهز به هوش مصنوعی برای رقابت با سیستم عامل کروم باشد

یک روز قمری برابر با ۱۴ روز در زمین است و یک شب قمری نیز به همان صورت است. این کاوشگر ماه در طول شب قمری به دلیل انرژی خورشیدی به حالت غیرفعال تغییر می‌کند.

در این تصاویر رد چرخ به جا مانده از این ماه نورد، چند سنگ و یک دهانه برخوردی کوچک روی سطح ماه قابل مشاهده هستند.

ماه‌نورد «یوتو-۲» و کاوشگر «چانگ ای-۴» به ترتیب در ۱۵ و ۱۶ ژانویه از حالت خوابیده خود بیدار شدند و پنجاه و یکمین روز کاری قمری خود را آغاز کردند.

انتهای پیام



منبع