تخمینها حاکی از آن است که از هر ۶ بارداری، ۱ مورد به سقط جنین ختم میشود. مکانهای بسیاری از مشکلات کروموزومهای تا در رحم برای این امر وجود دارد.
به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میلمتخصصان این باورند که غذاهای ضد خوراکی میتوانند به حفظ یک سلامت سالم کمک کنند. تحقیقات بر این باورند که غذاهای ضد درد وهایی که سرشار از آن هستند (میوه ها، سبزیجات و غلات سبوس دار) هستند، میتوانند به حفظ یک درمان سالم کمک کنند.
از سوی دیگر، غذاهایی که باعث میشوند، مانند گوشت قرمز، غذاهای فرآوری شده و کربوهیدراتهای تهیهشده مانند نانهای سفید، سقط جنین را افزایش میدهند.
پژوهشگران دانشگاه بیرمنگام در مطالعه جدیدشان بیان کردند، رژیم غذایی سرشار از میوه و سبزیجات میتواند خطر سقط خودبهخودی را تا دو سوم کاهش دهد.
دکتر ییلین چانگ (Yealin Chung)، نویسنده اصلی این مطالعه گفت: شواهد رو به رشدی وجود دارد که می تواند تغییرات سبک زندگی را از جمله تغییر در رژیم غذایی، ترک سیگار و عدم مصرف الکل قبل از بارداری و در مراحل اولیه بارداری، نشان دهد. باشد. ما قویاً زوجها را تشویق میکنیم که هنگام برنامهریزی برای صاحب فرزند، سبک زندگی مثبت را در نظر بگیرند و در طول بارداری و بعد از آن به این انتخابهای سالم ادامه دهند. با دانستن این موضوع که سبکهای زندگی مثبت نمیتواند باعث کاهش خطرات جنین شود، زوجها میتوانند قدرت ایجاد کنند که مسئولیت سلامتی خود و کودکشان را بر حفظ کنند.
به گفته پژوهشگران، زنانی که رژیم غذایی غنی از میوه، سبزیجات، غذاهای دریایی، لبنیات، تخم مرغ و غلات مصرف میکردند، نسبت به آنهایی که کمتر از این غذاها میخوردند، خطر سقط جنین کمتری دارند و دارای رژیم غذایی خوشمزه از غذاهایی هستند. فرآوری شده بودند، دو برابر بیشتر در معرض این خطر بودند.
انتهای پیام
به گفته محققان، رژیم غذایی سرشار از میوهها و سبزیجات میتواند خطر سقط خودبهخودی را بهطور متوسط دوسوم کاهش دهد و یک رژیم غذایی خوشمزه از غذاهای فرآوری شده داشته باشد، دو برابر بیشتر در معرض خطر سقط خودبهخودی هستند.
خطر سقط جنین در افرادی که بیشتر مصرف میکنند، در مقایسه با مقدار کمتری از مصرف سبزیجات، ۴۱ درصد کاهش یافته است. این درصد برای محصولات لبنی ۳۷ درصد، برای غلات ۳۳ درصد و ۱۹ درصد برای غذاهای دریایی و تخم مرغ بود.
محققان همچنین بررسی کردند که آیا رژیم غذایی از پیش تعریف شده است، مانند رژیم غذایی مدیترانه یا رژیم غذایی باروری نیز میتواند با خطر سقط جنین مرتبط باشد یا خیر. آنها نتوانستند دیدی پیدا کنند که پیروی از هر یک از این رژیمها باعث کاهش یا افزایش آن شود.
پیروی از یک رژیم غذایی سالم، مصرف مکملهایی مانند ویتامین D و اسید فولیک، ورزش و تلاش برای کاهش همه چیزها هستند که افراد میتوانند انجام دهند، اما ارتباط روشنی در مورد انتخاب رژیم غذایی و سقط جنین وجود ندارد.
پژوهشها نشان میدهند که پیروی از یک رژیم غذایی غنی از میوهها و سبزیجات میتواند احتمال سقط جنین را تا ۶ درصد کاهش دهد.
پژوهشگران دانشگاه بیرمنگام ۲۰ مطالعه را که در آنها بیش از ۶۰ هزار زن شرکت کردند، تجزیه و تحلیل کردند و عادات غذایی آنها را در ماههای قبل و اندکی پس از باردار شدن بررسی کردند. نتایج این بررسی نشان داد که مصرف زیاد میوه با کاهش ۶۱ درصدی خطر سقط جنین همراه است.