به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، مطالعات بنیاد سلامت روان برزیل نتایج حاصل از این مطالعه را نشان میدهد که میزان مصرف غذاهای فرآوری شده حدود ۸۰ درصد بیشتر است. غذاها شامل شکلات، چیپس، بیسکویت، بستنی، کیک و غذاهای آماده است.
با این حال، متخصصان ارشد رژیم غذایی امروز از این یافتهها انتقاد و استدلال کردند که رمزگشایی یک طرفه این رابطه غیرممکن است. برای مثال دکتر «دوان ملور» از دانشگاه استون بیرمنگام گفت: بسیاری از غذاهایی که این مطالعه نشان میدهد با افسردگی مرتبط هستند، جزء رژیم غذایی سالم میشوند. ممکن است عوامل مرتبط با افسردگی باعث عدم مصرف یک الگوی غذایی ایده آل در فرد شود. بنبیرایهن ، ملمیتوان آتههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
همچنین از شرکتکنندگان سوالاتی درباره نحوه زندگی و سلامتی از جمله BMI آنها، مصرف سیگار یا نوشیدن الکل، ساعت تماشای تلویزیون آنها، بررسی و تشخیص افسردگی بالینی پرسیده شد. پاسخ همان سوالات هر دو سال یک بار بین سالهای ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۰ توسط بررسی میشد. در طول مطالعه، ۲۴۶ مورد شناسایی شد. نتایج نتایج را به چهار گروه تقسیم کردند تا ببینند آیا تفاوتی بین رژیمهای غذایی وجود دارد یا خیر.
در این مطالعه از ۲۵۷۲ دانشجوی فارغالتحصیل و مقطع کارشناسی از برزیل در مورد عادات غذایی و سبک زندگی آنها سؤال کردند. از همه داوطلبان خواسته شد تا گزارش دهند که چقدر ۱۴۴ غذای مختلف خوردهاند و مقدارشان چقدر است. علاوه بر تنقلات فرآوری شده، برگر و چیپس، شامل میوه و سبزیجات نیز میشد.
انتهای پیام