پروژه چین برای تخمین میزان خطر سیارک‌ها

بیشتر بخوانید


تاکنون دو آنتن در مرکزی در چونگ کینگ واقع در جنوب چین ساخته شده است. بر اساس گزارش نشریه چینی Science and Technology Daily، که اولین بار کلید خوردن این پروژه را گزارش کرد، انتظار می‌رود این جفت آنتن تا ماه سپتامبر آزمایش شده و عملیاتی شود.

این پروژه با نام China Fuyan یا چشم مرکب توسط موسسه فناوری پکن هدایت می‌شود. هدف این آرایه، پرتاب سیگنال‌ها به سمت سیارک‌هایی است که در فاصله ۱۵۰ میلیون کیلومتری از زمین (تقریباً به فاصله خورشید) قرار دارند که به منظور تصویربرداری و ردیابی اجرام و تعیین احتمال تأثیر آن‌ها بر سیاره ما، به فضا ارسال می‌شوند.

در ماه آوریل، اداره ملی فضایی چین اعلام کرد که در حال کار بر روی یک طرح دفاع سیاره‌ای است که شامل ردیابی اجرام نزدیک به زمین و پرتاب یک مأموریت آزمایشی انحراف سیارک در چند سال آینده است.

سیارک فضایی

یک دانشگاه برجسته چینی شروع به ساخت مجموعه‌ای از ۲۰ آنتن رادار بزرگ برای ردیابی سیارک‌هایی کرده است که پتانسیل نزدیک شدن به زمین را دارند و می‌توانند برای ما خطرساز باشند.

 



منبع

لانگ تنگ، رئیس مؤسسه فناوری پکن، به خبرگزاری پکن گلوبال تایمز گفت که این پروژه الزامات کشور را برای دفاع از نزدیک زمین و قابلیت سنجش فضایی و همچنین ردیابی ماهواره‌ها و زباله‌ها در مدار زمین قابل استفاده است.

بررسی جدید دهه‌ای توسط آکادمی ملی علوم، مهندسی و پزشکی ایالات متحده نشان داد که رادار زمینی می‌تواند یکی از بهترین ابزار بشریت برای محافظت از زمین در برابر تهدید سیارک‌ها باشد.

بخوان  تصویر شگفت انگیز تلسکوپ اسپیتزر از قلب راه شیری

سیستم تکمیل شده بیش از ۲۰ آنتن رادار که هر کدام قطر ۲۵ تا ۳۰ متری دارند را شامل خواهد شد. گزارش‌های خبری چین ادعا می‌کنند که این سامانه، دورترین سامانه راداری جهان خواهد بود، اما جزئیات کمی در مورد این پروژه در دسترس است.